NADSTANDARDní úvěr od HYPO budí zájem klientů

Překlenovací úvěr HYPO stavební spořitelny a. s. – NADSTANDARD, od svého uvedení na trh v listopadu loňského roku, vyvolal kladnou reakci ze strany zájemců o bydlení. Při porovnání výsledků za prvních pět měsíců roku 2006 s rokem 2005 došlo díky této novince k výraznému nárůstu poskytnutých úvěrů. Velmi významného růstu dosáhla HYPO stavební spořitelna ve výši finančních prostředků poskytnutých svým klientům. Za stejné období roku 2006 bylo prostřednictvím účelových úvěrů vyplaceno dva a půl krát více finančních prostředků než v roce předchozím.

Za zvýšeným zájmem o překlenovací úvěr jsou především výhody, které usnadňují jeho vyřízení, nevyžadují ze strany klienta další finanční nároky a garantují jednotný poplatek. K úvěru blíže Lucie Badová, vedoucí oddělení Marketingu HYPO stavební spořitelny a. s.: „Jsme přesvědčení o tom, že popularitě našeho produktu napomohla možnost splátek již od 188 korun měsíčně, nulová akontace a minimální poplatky za zpracování žádosti pouhých 0,9 % z výše úvěru. Tím se NADSTANDARD řadí mezi nejzajímavější produkty na finančním trhu v České republice a lidé to zaznamenali“.

Oceňovanou výhodou produktu NADSTANDARD je především úvěr s pevnou úrokovou sazbou od 4,5 do 5,6 % a v konkurenčním prostředí fakt, že překlenovací úvěr je určen i těm zájemcům, kteří nejsou klienty HYPO stavební spořitelny. Že jsou zde ale ještě další výhody, potvrzuje L. Badová: „Součástí nabídky našeho úvěru je také krátká doba zpracování úvěrové dokumentace a možnost rychlého zaslání finančních prostředků pro čerpání úvěru“.