Nabídka karet CCS prostřednictvím obchodních zástupců slaví úspěchy

Od počátku podnikání CCS České společnosti pro platební karty a.s. tvoří síť obchodních zástupců stěžejní prodejní kanál téměř všech nabízených produktů a služeb. Prodej firemních karet CCS zajišťuje několik desítek obchodních zástupců po celé České republice. O úspěchu modelu svědčí skutečnost, že přes tři čtvrtiny karet byly prodány právě díky obchodním zástupcům. Jejich zásluhou začalo v loňském roce s kartami CCS jezdit dalších více než šestnáct tisíc vozů.

Vzhledem k trvajícímu zájmu o produkty CCS posílila v průběhu loňského roku síť obchodních zástupců řada nových externích spolupracovníků a partnerů. Prodej našich produktů a služeb jim přináší nový benefit pro jejich zákazníky a samozřejmě zajímavé rozšíření nabídky, uvedl Petr Beneš, obchodní ředitel CCS České společnosti pro platební karty a.s. CCS nabízí svým obchodním zástupcům přehlednou strukturu sítě, atraktivní finanční ohodnocení a transparentní motivační systém. Navíc zajišťujeme pro všechny naše lidi kvalitní marketingovou podporu a moderní vzdělávací systém, dodal Beneš.

Nabídka služeb CCS je podpořena pravidelnými akvizičními akcemi pro nové zákazníky. V současnosti probíhají online automobilové závody CCS jízda, ve kterých mohou vyhrát počítačové sestavy, herní konzole nebo počítačové hry. V minulosti mohli noví držitelé karet CCS vyhrát například motocykl Honda a s velkým ohlasem se setkala možnost vyzkoušet si karty CCS po dobu tří měsíců zdarma, aniž by musel klient platit poplatky za vydání karty a její používání. Tyto akce se setkávají s velkým ohlasem a pomáhají obchodním zástupcům k jejich dobrých prodejním výsledkům. Samozřejmě v nich budeme i nadále pokračovat, doplnil Beneš.