Na olympiádu do Turína s Visou

Turistický průvodce k XX. zimním olympijským hrám v Turíně

Praha, 11. ledna 2005 – Visa Europe ve spolupráci s organizačním výborem olympijských her a agenturou Turismo Torino připravili publikaci Discover Turin with Visa, turistického průvodce, který popisuje nejen město Turín a jeho okolí, ale především lokality, kde se budou odehrávat příští zimní olympijské hry 2006.

Průvodce bude zdarma k dispozici v obchodech a hotelech v Turíně i na okolních vysokohorských resortech. Agentura Turismo Torino ho bude také rozdávat při svých propagačních akcích, které se budou konat v příštích měsících v Bari, Neapoli, Palermu a Římě, dalších sedmi městech regionu Piemonte a také v městech poblíž francouzských hranic.

Jon Prideaux, vicepresident společnosti a ředitel marketingu Visa Europe, uvedl: Domnívám se, že průvodce Discover Turin with Visa bude užitečným pomocníkem všem turistům, kteří se chystají navštívit Turín. Publikace obsahuje mapy, informace o památkách, nakupování, zábavě a také se v něm dozvíte, kde všude je možné dostat slevu při platbě kartou Visa.

Společnost Visa je oficiálním platebním systémem zimních olympijských her 2006 v Turíně. Na olympijských sportovištích budou přijímány výhradně platební karty Visa stejně jako na posledních deseti olympiádách v Calgary, Soulu, Albertville, Barceloně, Lillehammeru, Atlantě, Naganu, Sydney, Salt Lake City a Athénách.