Na obchodních místech GE Capital Bank mají klienti k dispozici počítač s připojením na internet

02. května 2002

Klienti GE Capital Bank mají nyní možnost na všech obchodních místech banky zdarma využít počítač s připojením na internet. Díky tomu tak mohou získat veškeré potřebné informace snadno a rychle bez asistence osobního bankéře.

Osobní počítač na obchodních místech GE Capital Bank umožňuje klientům získat informace o produktech a službách GE Capital Bank aniž by museli kontaktovat pracovníky obchodního místa. Banka současně vychází vstříc klientům, kteří nemají přístup k internetu a nemohou tak získat informace, které banka klientům na svých webových stránkách nabízí. Zájemci získají nejen informace o veškerých produktech GE Capital Bank, ale i jejích sesterských společností GE Capital Bank, GE Capital Leasing a GE Capital Multiservis.

Tyto informace získají prostřednictvím internetových stránek GE Capital www.gecapital.cz, které jsou na počítači přednastaveny. Užitečnou funkcí těchto internetových stránek je i kalkulátor, na kterém si zákazníci mohou vypočítat například výši splátek u Express půjčky či Hypotéky. Zákazníci mají také možnost zažádat si například on-line o Expres půjčku.

Díky počítači na obchodních místech GE Capital Bank mají klienti také možnost si vyzkoušet či používat Internet Banku, což je služba přímého bankovnictví, jejíž pomocí mohou klienti ovládat svůj účet – zadávat platební příkazy, kontrolovat zůstatky, pohyby na účtu nebo prohlížet historii transakcí. Dále se mohou zákazníci dozvědět vše potřebné o novém internetovém produktu GE Capital Bank – účtu Genius.

Jan Hainz, tiskový mluvčí GE Capital Bank