Na každé poště lze získat Poštovní pojistný certifikát – výhodnou kombinaci životního pojištění a dlouhodobého spoření

Poštovní pojistný certifikát je novým společným produktem Poštovní spořitelny a ČSOB Pojišťovny, jenž je určen všem klientům bez jakékoliv vazby na ostatní nabízené produkty. Certifikát je výhodným nástrojem pro dlouhodobé spoření, který klientům umožňuje kombinovat spoření s pojistným krytím plné invalidity s následkem úrazu nebo úmrtí následkem úrazu. Produkt dále umožňuje klientům podle jejich aktuální finanční situace vložit mimořádné pojistné či využít platebních prázdnin v případě nedostatku volných finančních prostředků. „Jde o součást dlouhodobé strategie ČSOB nabízet naši klientům komplexní bankopojišťovací služby,“ komentuje nový produkt Milan Tománek z ČSOB.

Pojištění se sjednává na dobu 5 let s možným prodloužením. Při stanovených parametrech pojistné částky 100 000,– Kč, běžné výši pojistného 12 000,– Kč/rok a při využití všech daňových výhod klient dosáhne maximálního zhodnocení finančních prostředků. Pojistitel garantuje zhodnocení prostředků vložených do pojištění. Zhodnocení dosáhne při nejmenším výše hodnoty technické úrokové míry platné k datu sjednání pojištění (v současnosti 3 % p.a.). O výplatu prostředků z pojistného certifikátu žádá klient prostřednictvím kteréhokoliv obchodního místa Poštovní spořitelny.

Ke sjednání produktu mohou klienti využít všech 3400 pošt v České republice a pracoviště 7 poboček Poštovní spořitelny.

Ing. Pavel Hejzlar
útvar Komunikace a vztahy k investorům