Na ČSOB Kreditní kartu si můžete půjčit až čtvrt milionů korun

Pokud chcete vydělat na své bance, máte pro to nyní dobrou příležitost. Tuto možnost nabízí zatím poměrně málo využívaný bankovní produkt, který se nazývá kreditní karta. „Kreditní karta v sobě skrývá jedno zvláštní kouzlo. Po určitě období totiž můžete využívat zadarmo peníze banky a současně vám vaše vlastní prostředky mohou přinášet úroky na jiném bankovním účtu,“ říká Ing. Petr Skála, ředitel útvaru karty ČSOB. Největší tuzemská banka začala nabízet od minulého týdne kreditní kartu, jejíž úvěrový limit může dosáhnout až 250 tisíc korun, což je nejvíce z velkých domácích bank. Bez jakéhokoliv úroku můžete peníze banky díky ČSOB Kreditní kartě využívat až 45 dní. Což platí jak pro současné klienty banky, tak pro majitele běžných účtů v jiných peněžních ústavech.

Kreditka však není vyhrazena jen movitým zákazníkům. Klienti, kteří čas od času potřebují překlenout rozdíl mezi svými příjmy a výdaji, uvítají zejména fakt, že díky kreditní kartě mohou mít peníze vždy po ruce a přitom si mohou řídit splátky čerpaného úvěru podle svých přání a možností. Den v měsíci, kdy bude úvěr splácet, si klient stanoví sám, přičemž minimální výše měsíční splátky činí 10% z vyčerpané částky.

S ČSOB Kreditní kartou můžete platit také v zahraničí, a tak její majitel přivítá její spojení s cestovním pojištěním i pojištěním při ztrátě či krádeži. Za nový produkt ČSOB její majitel zaplatí poplatek 400 korun ročně a v případě, že se mu nepodaří jeho útraty uhradit během bezúročného 45 denního období, banka půjčku začne svým klientům úročit sazbou 19,2% p. a.

Kreditní kartu získají zájemci na kterékoliv pobočce ČSOB nebo na pobočkách Poštovní spořitelny.