Na Career Days 2008 se studenti dostanou nejlevněji vlakem

Ve středu začínají v pražském hotelu Diplomat Prague v pořadí již šestnácté Career Days - setkání studentů s představiteli významných společností. Každý, kdo si na akci koupil vstupenku, může do Prahy dojet vlakem Českých drah s devadesátiprocentní slevou na zpáteční jízdné.

Career Days jsou zajímavou příležitostí pro studenty, kteří zvažují, kde odstartovat svou profesionální kariéru. Během dvou dnů, 5. a 6. března, budou moci porovnat nabídky různých firem a MBA škol. Připraveny jsou také tréninky zaměřené na hledání práce. Loni se Career Days zúčastnilo přes 1600 studentů, 39 firem a 3 MBA školy.

Studenti, kteří si na akci pořádanou sdružením AIESEC Praha koupili vstupenku, mohou ve vlacích Českých drah využít výraznou slevu na nákup zpáteční jízdenky do 2. vozové třídy. Po předložení poukazu vydávaného společně se vstupenkou dostanou u pokladen ČD slevu 90 %. Zlevněnou jízdenku není možné koupit až ve vaku u vlakové čety. Poukaz musí být na zadní straně opatřen razítkem sdružení AIESEC a cestující ho při kontrole jízdních dokladů ve vlaku předloží průvodčímu společně s jízdenkou.