Multiservis úvěr s odkladem splátek a nulovou zálohou

16. října 2001

GE Capital Multiservis, společnost s vedoucím postavením na trhu splátkového prodeje, která za první tři kvartály letošního roku uzavřela celkem přes 200 000 smluv o úvěru a profinancovala zboží v hodnotě 3,2 miliardy Kč, se rozhodla usnadnit v nadcházejícím období lidem cestu k nákupu zboží na splátky a uvádí ojedinělou a velmi výhodnou nabídku. S platností od 1. listopadu 2001 do 31. prosince 2001 budou moci nakupující využít aktuální novinky u jednoho z produktů společnosti GE Capital Multiservis Multiservis úvěru. Multiservis úvěr bude poskytován s nulovou přímou platbou a odložením první splátky do roku 2002.

„V praxi to znamená, že zákazník, který například nakoupí na Multiservis úvěr před vánočními svátky nebude muset až do konce roku zaplatit ani korunu za nakoupené zboží,“ vysvětluje předseda představenstva společnosti GE Capital Multiservis Jiří Pathy. První splátku tak zákazník zaplatí až po uplynutí jednoho měsíce. Další harmonogram splácení se nemění a probíhá přesně podle podmínek uvedených ve smlouvě.

Doba splácení Multiservis úvěru může být rozložena od 4 do 24 měsíců. Výše úvěrového rámce se v případě zvýhodněné nabídky společnosti GE Capital Multiservis pohybuje od 5 000 do 32 000 korun. Při žádosti o poskytnutí úvěru musí zákazník předložit pouze občanský průkaz a další doklad potvrzující zákazníkovu totožnost a potvrzení o příjmu od zaměstnavatele.

Nulová přímá platba a odložená splátka není jediným zvýhodněním, které společnost GE Capital Multiservis u Multiservis úvěru poskytuje. Zákazník, který se rozhodne splatit svůj úvěr jednorázově, tak bude moci učinit bez toho, aniž by mu byl účtován sankční poplatek nebo úšlý úrok. I v tomto případě platí tato nabídka s měsíčním odsunem splacení úvěru. „Zákazník, který si například půjčí na vánoční dárky v prosinci, může svůj úvěr splatit hotově v lednu, aniž by mu byl započítán nějaký úrok nebo sankce,“ říká Jiří Pathy.

Splacení úvěru bez sankcí a úroků se vztahuje na zákazníky, kteří využijí Multiservis úvěr na nákup zboží v průběhu listopadu (úvěr musí zákazník splatit nejpozději do 31. prosince 2001) nebo v prosinci (úvěr musí zákazník splatit nejpozději do 31. ledna 2002).

Nejdůležitější výhody plynoucí z nakupování s Multiservis úvěrem:

Vyřízení úvěru přímo v obchodě, kde zákazník nakupuje
K úvěru není potřeba ručitele
Schválení úvěru na počkání v obchodě
Možnost předčasného splacení úvěru bez účtování sankčního poplatku a ušlého úroku
Více jak šest tisíc obchodů v České republice kde lze nakoupit na splátky pomocí Multiservis úvěru

Poznámka:

Spotřebitelský úvěr Multiservis umožňuje nakoupit zboží bez potřebné hotovosti. Na rozdíl od leasingu se ihned po nákupu na úvěr stává zákazník vlastníkem zakoupeného zboží. Multiservis úvěr může zákazník využít až do částky 75 000 Kč. U úvěru do 18 000 Kč není potřeba potvrzení o zákazníkově příjmu. Multiservis úvěr je možné kdykoliv předčasně splatit.

Při žádosti o produkty GE Capital Multiservis (Multiservis úvěr a O.K. kartu) není třeba ručitele. Zákazník tak nemusí žádat nikoho ze svých blízkých o jištění úvěru. Nákup zboží na splátky je velmi rychlý, pohodlný a jednoduchý.

Služby společnosti GE Capital Multiservis zákazník nalezne v šesti tisících obchodech po celé České republice, mezi které patří například Hypernova, Tesco, IKEA, OKAY, ELECTROCITY, BAUMAX, OBI a mnoho dalších. Průměrná doba od chvíle, kdy si zákazník vybere zboží a provede nákup na splátky s převzetím zboží trvá zhruba deset minut.

Více informací o službách společnosti GE Capital Multiservis zákazník nalezne na bezplatné telefonní lince 0800 13 11 11 nebo na internetové adrese: www.gecmultiservis.cz.

* * *

General Electric, která vlastní GE Capital Multiservis, je z hlediska tržní kapitalizace největší společnost na světě. Ke konci druhého kvartálu tohoto roku činil čistý zisk General Electric 3,90 miliardy dolarů. Ve srovnatelném období loňského roku to bylo 3,38 miliardy dolarů.
GE Capital je globální společnost, která poskytuje diverzifikované finanční služby. GE Capital má aktiva v objemu vyšším než 370 mld. USD. Je tvořena 24 firmami včetně GE Capital Services -, které klientům ve 47 zemích světa poskytují služby například v oblasti pojišťovnictví, leasingu, finančních služeb pro spotřebitele, financování firem, financování zvláštních projektů. GE Capital se může pochlubit nejvyšším možným ratingovým ohodnocením AAA uděleným renomovanými ratingovými agenturami. V České republice působí tyto společnosti patřící do GE Capital: GE Capital Bank, GE Capital Multiservis a GE Capital Leasing.