Motoúvěr na Motocyklu 2008 – nově se sezónním pojištěním

Cetelem se letos již počtvrté účastní výstavy Motocykl, která proběhne ve dnech 5.-9. března 2008 na Výstavišti v Praze - Holešovicích. K nabídce Motoúvěrů, určených na financování motocyklů, mohou klienti Cetelem letos využít i novinku – sezónní pojištění.

Cetelem, který jako první uvedl na trh úvěry pro financování motocyklů s parametry srovnatelnými s financováním aut, představí na výstavě Motocykl svůj speciální produkt Motoúvěr, sloužící k financování nových i ojetých motocyklů přímo v místě prodeje. Kromě vlastního stánku, kde bude prezentovat své produkty a spočítá klientům vhodnou variantu splácení pro vybraný motocykl, bude Cetelem zastoupen i na stáncích svých partnerů z řad dovozců.

„Chceme seznámit návštěvníky výstavy s tím, jak výhodně financovat vybraný model motocyklu,“ vysvětluje Radek Veselý, ředitel Správy financování motorových vozidel společnosti Cetelem. „Nejen že jim nabídneme nejvhodnější variantu splácení, k našemu Motoúvěru mohou využít i pojištění od pojišťovny Kooperativa s výhodnými parametry. Speciální nabídky čekají na návštěvníky výstavy také na stáncích našich smluvních partnerů.“

K Motoúvěru mohou letos klienti Cetelem využít i novinku – sezónní pojištění. Jedná se o speciální havarijní pojištění, které je uzpůsobené pro potřeby motocyklistů. Pojištění pro případ havárie je v platnosti v období od 1. dubna do 31. října, pojištění pro případ krádeže a živelné události platí po celý rok. Majitelé motocyklů tak mohou ušetřit pojištění za zimní období, kdy na svém motocyklu nejezdí. Pokud si klienti Cetelem sjednají sezónní pojištění spolu s Motoúvěrem, získají ho za speciální zvýhodněnou sazbu. Sezónní pojištění poskytuje pojišťovna Kooperativa.

Motoúvěr je moderní úvěr určený k financování nových i ojetých motocyklů přímo v místě prodeje. Motoúvěr mohou klienti získat až do 500 000 Kč, maximální doba splatnosti je 6 let. Výhodou Motoúvěru jsou jeho volitelné parametry a možnost jejich změny v průběhu splácení. Kromě výhodného úročení navíc Cetelem nepožaduje pro Motoúvěr (v případě fyzických osob) žádné zajištění. Pro úvěry do 300 000 Kč a pro právnické osoby pro úvěry do 150 000 Kč není povinné ani havarijní pojištění motocyklu.