Mluvčí mBank je od 1. září Daniela Škarková

Novou manažerkou firemní komunikace a tiskovou mluvčí mBank byla jmenována od 1. září 2007 Daniela Škarková. Daniela Škarková bude zodpovídat kromě vztahů s médii také za firemní publikace a účast zástupců mBank na odborných konferencích a seminářích.

Novou manažerkou firemní komunikace a tiskovou mluvčí mBank byla jmenována od 1. září 2007 Daniela Škarková. Daniela Škarková bude zodpovídat kromě vztahů s médii také za firemní publikace a účast zástupců mBank na odborných konferencích a seminářích.

Nová mluvčí před nástupem do mBank pracovala jako marketingová a PR ředitelka a tisková mluvčí v Raiffessen stavební spořitelně a PR manažerka projektu Palladium investora Euro Property Fund. Vystudovala marketing, management a finance na Sheffield Hallam University. Věnovala se také publikační a konzultační činnosti.

Internetová banka mBank vstoupí na český a slovenský trh ještě do konce tohoto roku. Je obchodní značkou polské BRE Bank patřící k německé bankovní skupině Commerzbank, která je jedním z předních finančních ústavů v Evropě.