Mladí klienti získají účet na půl roku zdarma a CD kapely Divokej Bill

PRAHA, 4. dubna 2006 – Mladí klienti, kteří si otevřou v Poštovní spořitelně od 1. dubna účet Junior nebo Mini, získají tento účet na půl roku zdarma. Navíc jim Poštovní spořitelna pošle i CD kapely Divokej Bill. Poštovní spořitelna tak potvrzuje pozici banky, která přináší mladým klientům vedle kvalitních bankovních produktů za výhodné ceny i kvalitní zábavu. K Mini účtu navíc jako u jediné banky v ČR získají slevovou kartu ISIC Scholar.

Klienti, kteří si od 1. dubna do konce května otevřou v Poštovní spořitelně účet Junior nebo Mini, získají k účtu také CD kapely Divokej Bill. „V současnosti vedeme více než 160 tisíc účtů pro mladé a patříme k naprostým leaderům v tomto segmentu trhu. Mladým lidem proto chceme nabízet vedle kvalitních bankovních produktů i zábavu – tentokrát v podobě CD kapely Divokej Bill,“ uvedl Tomáš Zrzavecký, ředitel marketingu Poštovní spořitelny.

Postžirový účet v programu Mini je určen pro děti ve věku od 10 do 15 let, účet Junior pak od 15 do 26 let. Založit a spravovat jej mohou mladí klienti na každé poště v ČR. K účtům je automaticky vydávána Maxkarta a lze u nich rovněž sjednat služby elektronického bankovnictví Max Internetbanking PS, Max Mobil PS nebo Max Phone PS.

V minulosti Poštovní spořitelna podpořila vznik CD a koncertní turné kapely Chinaski. V letošním roce je to vedle Divokého Billa také slovenská skupina No Name, jejíž koncertní turné Poštovní spořitelna podporuje.

Podporu hudby využívá Poštovní spořitelna také v marketingových kampaních. Mladí klienti tak mohli s Poštovní spořitelnou získat například CD a zpěvník kapely Chinaski.