Mimořádně: Jubilejní moudrá vkladní knížka

Ke svému desátému výročí Modrá pyramida připravila speciální nabídku – Jubilejní moudrou vkladní knížku, která svému majiteli přinese řadu výhod. Tou hlavní je roční zhodnocení vkladů ve výši 3 %, což v kombinaci se stávající maximální státní podporou (až 4500 Kč) znamená ročně až 12,5 % navíc k úsporám.

Další předností Jubilejní moudré vkladní knížky je to, že uzavřením smlouvy o stavebním spoření si lze zajistit stávající výhody minimálně do roku 2008.

Podmínky získání:

• uzavření smlouvy o stavebním spoření s cílovou částkou od 160 000 Kč,
  • uzavření této smlouvy na speciálním formuláři.

Důležitý je termín konání – akce probíhá pouze od 5. do 8. 12. 2003!

Kanceláře Modré pyramidy budou proto otevřeny po celý víkend, do poboček Komerční banky lze zajít v pátek nebo v pondělí.

Přijďte si pro dárek!

Desáté narozeniny jsou pro Modrou pyramidu významným výročím a proto ten, kdo v termínu od 5. do 8. prosince 2003 navštíví kancelář Modré pyramidy nebo pobočku Komerční banky, a uzavře zde stavební spoření formou Jubilejní moudré vkladní knížky, obdrží krásný dárek. Drobnou pozornost získají ovšem všichni příchozí, a pokud rodiče přivedou své děti, tak jejich „mikulášská výslužka“ bude ještě větší.

Všeobecná stavební spořitelna Komerční banky, a.s. zahájila obchodní činnost 16. 12. 2003