Mimořádná valná hromada schválila jmenování prezidenta společnosti a zvolila nového nezávislého člena správní rady

Luxemburg, 18. ledna 2007 – Společnost Evraz Group S.A. (LSE: EVR) („Společnost“) s potěšením oznamuje s odkazem na své oznámení ze dne 11. prosince 2006, že všechna usnesení navržená na dnešní mimořádné valné hromadě byla řádně schválena.

Akcionáři zmocnili představenstvo, aby jmenovalo Alexandra Frolova do funkce prezidenta Společnosti, a přijali usnesení o výši odměny pro prezidenta a členy správní rady Společnosti na rok 2007.

S okamžitým účinkem jmenovali akcionáři Phillipa Delaunoise do funkce člena správní rady Společnosti. Pan Delaunois se narodil dne 12. listopadu 1941 v Belgii. V letech 1987 – 1999 pracoval jako výkonný ředitel a prezident společnosti Cockerill Sambre a v roce 2001 působil jako poradce alžírské vlády při privatizaci ocelářského průmyslu. Byl členem představenstev mnoha belgických a nadnárodních společností.

Kopie usnesení budou předloženy britskému registračnímu úřadu (UK Listing Authority) a brzy budou k dispozici k nahlédnutí v jeho dokumentačním středisku na adrese: