Milion od ING je možné vyhrát 10. září na Letné v Praze - Přijďte se podívat!

Několikaměsíční kampaň ING v České republice vyvrcholí v den kvalifikačního utkání národního fotbalového týmu Česka s reprezentací Nizozemska, 10. 9. 2003 v Praze na Letné, kdy jeden ze sta vylosovaných šťastlivců, účastníků soutěže Hraju s ING, vyhraje 1 milion Kč. Připomíná to i dres obrovských rozměrů nainstalovaný na budově ING Zlatý Anděl.

Ve středu 10. září 2003 začne v 10 hodin na basketbalovém hřišti na Letné nejen finále hry Hraju s ING s finálovým rozstřelem o rovný milion korun, ale zároveň i finálové zápolení 12 týmů mladých fotbalistů v rámci ING Fotbalové Tour 2003. To bude doprovázeno přehlídkami sportovního oblečení Puma, prezentací vozů Opel a fotbalovou exhibicí fotbalového žongléra Jana Skorkovského. Heslem akce je „Přijďte podpořit současné i budoucí hvězdy českého fotbalu“. Finálový kop rozstřelu o 1 milion očekáváme v 18:30.

Partnerství s českým fotbalem dalo vzniknout hře o milion korun nazvané Hraju s ING. Princip hry byl jednoduchý. Řidič, na jehož autě byla nalepena samolepka soutěže a který vyhledal ING promo tým, získal kromě okamžité výhry v podobě reklamních předmětů také možnost získat 20 tisíc Kč na spořící účet ING Konto. Výherci předá hlavní cenu v podobě šeku Předseda výkonné rady a generální ředitel ING pro Česko a Slovensko, Ron van Oijen, za účasti notáře.

Fotbalový turnaj ING Fotbalová Tour vstoupil v roce 2003 do svého druhého ročníku. Družstva složena z osmiletých hráčů spolu zápolila ve 12 českých a moravských městech a vítězové postoupili do celostátního finále. Na každého účastníka finálového turnaje čekají dvě vstupenky na večerní klání národního týmu a na absolutní vítěze pak vítézný pohár a repliky dresů národního týmu s podpisy jednotlivých hráčů.

ING působí v 60 zemích světa a má více než 50 miliónů klientů. Z hlediska tržní kapitalizace je jednou z největších finančních skupin na světě. Podle Fortune Global 500 je ING v roce 2003 světovou jedničkou v životním pojištění a 17. největší společností světa. Časopis Forbes ji ve svém přehledu uvádí na 13.místě nejvýkonnějších světových společností. V České republice působí od roku 1991 v oblastech pojišťovnictví, bankovnictví a správy aktiv.