Milion od ING je možné vyhrát 10. září na Letné v Praze

Několikaměsíční kampaň ING v České republice vyvrcholí v den kvalifikačního utkání národního fotbalového týmu Česka s reprezentací Nizozemska, 10. 9. 2003 v Praze na Letné, kdy jeden ze sta vylosovaných šťastlivců, účastníků soutěže Hraju s ING, vyhraje 1 milion Kč. Připomíná to i dres obrovských rozměrů nainstalovaný na budově ING Zlatý Anděl.

Ve středu 10. září 2003 začne v 10 hodin na basketbalovém hřišti na Letné nejen finále hry Hraju s ING s finálovým rozstřelem o rovný milion korun, ale zároveň i finálové zápolení 12 týmů mladých fotbalistů v rámci ING Fotbalové Tour 2003. To bude doprovázeno přehlídkami sportovního oblečení Puma, prezentací vozů Opel a fotbalovou exhibicí fotbalového žongléra Jana Skorkovského. Heslem akce je „Přijďte podpořit současné i budoucí hvězdy českého fotbalu“. Poslední kop rozstřelu o 1 milion očekáváme v půl šesté večer.

Partnerství s českým fotbalem dalo vzniknout hře o milion korun nazvané Hraju s ING. Princip hry byl jednoduchý. Řidič, na jehož autě byla nalepena samolepka soutěže a který vyhledal ING promo tým, získal kromě okamžité výhry v podobě reklamních předmětů také možnost získat 20 tisíc Kč na spořící účet ING Konto. Výherci předá hlavní cenu v podobě šeku Předseda výkonné rady a generální ředitel ING pro Česko a Slovensko, Ron van Oijen, za účasti notáře.

Fotbalový turnaj ING Fotbalová Tour vstoupil v roce 2003 do svého druhého ročníku. Družstva složena z osmiletých hráčů spolu zápolila ve 12 českých a moravských městech a vítězové postoupili do celostátního finále. Finálového turnaje se zůčastní nasledující týmy: SK LERK Prostějov A.S., FC VYSOČINA Jihlava, A.S., FK BANÍK Sokolov, FK CHEMOPETROL Litvínov, TJ UNIE Hlubina, TJ SOKOL Třebeš, SK České Budějovice, A.S., 1.FC Brno A.S., TJ JUNIOR Praha, FK MARILA Příbram, FK Chropyně a SK Jilemnice. Na každého hráče finálového turnaje čekají dvě vstupenky na večerní klání národního týmu a na absolutní vítěze pak vítézný pohár a repliky dresů národního týmu s podpisy jednotlivých hráčů.

ING působí v 60 zemích světa a má více než 50 miliónů klientů. Z hlediska tržní kapitalizace je jednou z největších finančních skupin na světě. Podle Fortune Global 500 je ING v roce 2003 světovou jedničkou v životním pojištění a 17. největší společností světa. Časopis Forbes ji ve svém přehledu uvádí na 13.místě nejvýkonnějších světových společností. V České republice působí od roku 1991 v oblastech pojišťovnictví, bankovnictví a správy aktiv.