Zdravotní pojišťovna METAL-ALIANCE a Allianz pojišťovna zahajují spolupráci

Od dubna mohou klienti Zdravotní pojišťovny METAL-ALIANCE využít speciální nabídky produktů Allianz pojišťovny. Ta zahrnuje nejen cestovní pojištění, ale například také povinné ručení či penzijní připojištění.

Spolupráce Allianz pojišťovny se ZP M-A má svou tradici. Již před lety nabízela ZP M-A svým klientům Allianz cestovní pojištění. A protože je v dnešní době nutné poskytnout klientům komplexnější nabídku produktů a služeb, byly právě dobré zkušenosti z minulých let u zrodu obnovené spolupráce. Ředitel úseku klientských služeb a marketingu ZP M-A Ing. Jiří Těhan, MBA tuto spolupráci komentuje: Speciální pojistné produkty komerční pojišťovny velmi dobře navazují na zdravotní pojištění Zdravotní pojišťovny Metal-Aliance, a proto byla v rámci smlouvy o spolupráci vytvořena speciální nabídka produktů Allianz pojišťovny pro naše klienty. Věřím, že naši klienti tyto nové, rozšířené služby ocení.

Klienti ZP M-A mohou využívat vybrané produkty Allianz pojišťovny s řadou nadstandardních výhod. Naší prioritou jsou kvalitní produkty s řadou nadstandardních a unikátních parametrů, říká místopředsedkyně představenstva RNDr. Zuzana Kepková, a stejně velkou pozornost věnujeme tomu, aby i klientský servis, tedy služby od sjednání pojistky a poradenství přes průběžné asistenční služby až po likvidaci byly na nejvyšší úrovni a pro klienty maximálně komfortní.

Zejména dnes, kdy klienti přednostně vyžadují jistotu, spolehlivost a vždy něco navíc je spolupráce obou zavedených a finančně stabilních společností krokem správným směrem.