mBank a Den bez bankovních poplatků: z I. P. Pavlova se metrem bude jezdit zdarma

[Tisková zpráva] Na poslední únorový den, kdy Češi slaví Den bez poplatků, připravila mBank akci ve stanici metra I. P. Pavlova.

Hostesky v barvách mBank budou cestujícím rozdávat jízdenky na městskou hromadnou dopravu. Jízda s lístkem zdarma má evokovat využívání bankovních služeb bez poplatků.

„mBank nabízí klientům kvalitní služby a produkty bez obvyklých poplatků navíc. Je to naše filozofie a snažíme se v tomto směru nabourat zažité mýty o tom, že mít účet v bance stojí nekřesťanské peníze. Proto se znovu připojujeme ke Dni bez bankovních poplatků a chceme, aby klienti věděli, že to jde i takto,“ řekl Robert Chrištof, obchodní ředitel mBank.

Iniciativa, která vznikla na základě potřeby poukázat na problematiku bankovních poplatků, získává u Čechů na velké oblibě. mBank se k protestu připojuje již potřetí a jako banka, která nabízí své služby bez nadbytečných poplatků, takovouto iniciativu velmi kvituje.

„Akcí chceme ukázat, jak je příjemné využívat klasické služby bez nepřiměřených nákladů. V našich 17 mKioscích pak budeme obdarovávat nově příchozí klienty. Každý, kdo si  v Den boje proti bankovním poplatkům přijde zařídit účet, dostane praktický termohrnek,“ uzavřel Robert Chrištof.