MasterCard Worldwide pokračuje ve sponzorství Ligy mistrů UEFA

Společnost MasterCard podepsala smlouvu o prodloužení sponzorského partnerství Ligy mistrů UEFA na další tři roky, tedy do sezóny 2012.

Společnost MasterCard Worldwide dnes oznámila, že zůstane oficiálním partnerem Ligy mistrů UEFA v kopané až do sezóny 2012 a Superpoháru UEFA na roky 2009, 2010 a 2011. Tříletá smlouva vyprší na konci fotbalové sezóny 2011/12 a díky ní bude moci společnost MasterCard těžit ze sponzorství formou produktové kategorie exkluzivních ‚platebních systémů‘.

Sponzorství je základním kamenem globální marketingové strategie společnosti MasterCard a těší nás, že se budeme na Lize mistrů UEFA podílet i nadále. Na této platformě hodláme vytvářet hodnotu pro akcionáře tak, že pro naše zákazníky z řad finančních institucí i obchodníků vytvoříme exkluzivní příležitosti k rozvoji podnikání. Zároveň budeme posilovat sympatie ke značce MasterCard a majitelům karet MasterCard nabídneme zážitky k nezaplacení, uvedl Javier Perez, prezident společnosti MasterCard Europe.

David Taylor, generální tajemník UEFA, se k oznámení vyjádřil: Jsme velice rádi, že jsme obnovili vztahy se společností MasterCard, jednou z předních globálních značek. Společnosti MasterCard si vážíme jako dlouhodobého partnera a těší nás, že se rozhodla ve své podpoře UEFA a Ligy mistrů pokračovat.

Společnost MasterCard se stala čtvrtým oficiálním partnerem UEFA pro sezóny 2009 – 2012 společně se značkami Heineken, Sony a UniCredit.