Martin Jarolím novým výkonným ředitelem pobočkové sítě ČSOB

[Tisková zpráva] Výkonným ředitelem Řízení pobočkové sítě Retail se od 1. května 2011 stane Martin Jarolím, současný oblastní ředitel pro retail oblasti Praha.

Na místo jeho nástupce bude vypsáno výběrové řízení. Dosavadní ředitel pobočkové sítě ČSOB Christof De Mil byl jmenován novým členem představenstva CIBANK Bulgaria odpovědným za SME a ICT.

“Christofovi v prvé řadě děkuji za obrovský osobní přínos pro rozvoj retailu a SME v ČSOB, tah na bránu a jasné směřování naší distribuční sítě směrem k modernímu, akceschopnému a plně konkurenceschopnému stylu a výkonu. Přeji mu hodně úspěchů v nové pozici, jsem přesvědčen, že schopnosti, které u nás ukázal a získané zkušenosti výrazně přispějí k úspěchu KBC v Bulharsku,” říká Petr Hutla, člen představenstva ČSOB a vrchní ředitel Distribuce.

Martin Jarolím do ČSOB nastoupil v roce 2000. Začal ve Strategii a organizaci v rámci útvaru Management Consulting, po dvou letech se přesunul do oblasti RET/SME, kde prošel několika manažerskými pozicemi v oblasti řízení pobočkové sítě, prodeje a retailového marketingu a segmentů. Od roku 2009 zastával pozici regionálního / oblastního ředitele pro region Praha-retail.

Christof De Mil svoji kariéru začal v retailové síti KBC v srpnu 1995 na pozicích manažera pobočky a clusterového manažera. V roce 2006 jej KBC navrhla do mezinárodních pozic. Od té doby je Christof v České republice na pozici výkonného ředitele Řízení pobočkové sítě retail. Od 1. května 2011 bude pokračovat ve své kariéře v rámci KBC na pozici člena představenstva CIBANK Bulgaria odpovědným za SME a ICT.