MANUM superCASH slaví rok úspěšného provozu

MANUM superCASH® dnes slaví první narozeniny. Od té doby, co byl tento nový, bezpečný, rychlý a diskrétní způsob plateb za nákupy zboží a služeb na internetu uveden přesně před rokem do provozu, se osvědčil v mnoha oborech internetového podnikání.

Po roce úspěšného rozvoje a implementace platební brány superCASH u desítek nových obchodních partnerů myslím, že dnes dosahujeme velmi solidních výsledků, hodnotí uplynulý rok Marek Lánský, ředitel společnosti MANUM. V současné době je v systému denně uskutečněno více než 1.000 plateb, tedy více než 30.000 transakcí měsíčně a objem transakcí vykazuje plynulý nárůst tempem přibližně 15 % měsíčně, dodává Marek Lánský.

K největším obchodníkům, nabízejícím platební systém superCASH na českém internetu, dnes patří například v oboru cestovního ruchu www.studentagency.cz a www.kralovna.cz, dále aukční servery www.aukro.cz a www.otomoto.cz , ale své uplatnění našel i ve zcela netradičních oborech například v pojišťovnictví na www.top-pojisteni.cz. Studenti oceňují tuto službu mimo jiné na www.scio.cz a www.studiumonline.cz, řadu příznivců má superCASH i v oblasti telefonování, kde jej využívají například www.odorik.cz nebo www.klikniavolej.cz. Velmi aktivně platí prostřednictvím superCASH také uživatelé serveru www.predplacenky.cz diváci kabelové televize www.cslink.cz a pochopitelně i řada dalších.

Princip placení prostřednictvím služby superCASH je uživatelsky velmi jednoduchý a rychlý. Zákazníkovi je systémem superCASH vygenerován čárový a číselný kód, se kterým svůj nákup zaplatí hotově na kterémkoliv z více než 4.500 terminálů SAZKY (mimo terminálů umístěných na pobočkách České pošty). Do 10 minut je pak internetový obchod informován, že nákup byl uhrazen a zboží nebo služby mohou být distribuovány. V systému superCASH navíc může obchodník i zákazník kdykoliv najít informace o stavu konkrétní transakce. Veškerá komunikace mezi účastníky systému je elektronicky zabezpečená i přes to, že neobsahuje žádné osobní údaje.