Luxusní dovolená s kreditními kartami Citibank

Plaťte kreditními kartami a splňte si svůj sen. Luxusní dovolená v hodnotě 140 000 Kč pro dvě osoby je hlavní cenou soutěže, kterou pro držitele všech svých kreditních karet připravila Citibank a.s. „Soutěž o exotickou dovolenou snů se uskuteční od 15. dubna do 15. června. Vítězem se stane ten, kdo v průběhu těchto dnů uskuteční nejvíce plateb prostřednictvím jakékoliv naší kreditní karty. Dovolenou pak může podle svého výběru strávit buď na Maledivách, Srí Lance, v Dubai nebo Keni“, uvedl Pavel Kusý, ředitel marketingových komunikací Citibank. Na další tři v pořadí pak čeká buď kredit ke kartě ve výši 6000 Kč, voucher na palivo Shell, mobilní telefon – obě ceny taktéž v hodnotě 6000 Kč, nebo zpáteční letenka pro 2 osoby do evropské destinace.

Soutěž je podpořena kampaní ve vybraných prodejnách Tesco, direct marketingovou komunikací a webovými stránkami.

Citibank patří na poli kreditních karet k lídrům trhu. Koncem března překročil počet vydaných karet 150 tisíc. Její kreditní karty nabízí nejdelší bezúročné období (až 55 dní), unikátní systém zabezpečení (fotografie a podpis držitele na přední straně karty, pravidelný monitoring uskutečněných transakcí, bezplatná blokace a vydání nové karty při ztrátě či krádeži), nejširší spektrum pojištění (Životní pojištění, Pojištění pro pobyt v nemocnici, Pojištění proti zneužití karty, Cestovní pojištění), jedinečné doplňkové služby (Hotovost na zavolanou, Nákup na splátky, Chytrá půjčka na kartě), úrokovou sazbu začínající již od 9,9% ročně a možnost až 3 doplňkových karet, které jsou ke kartě poskytovány zdarma. Od dnešního dne jsou navíc Citibank kreditní karty Classic, jako jediné na českém trhu, nabízeny bez ročního poplatku. Jejich bezplatné vedení navíc není podmíněno žádnou výší ročních útrat.