Listopadové novinky v síti T-Mobile

Media Album přináší nové funkce a motivy a ještě do konce listopadu je zdarma. Na t-zones si lze nyní stáhnout dva motivy za cenu jednoho. Locator zlevnil až na polovinu pro tarifní zákazníky a téměř na čtvrtinu pro uživatele služeb Twist. Nově zakoupený telefon si již zákazník může sám odblokovat. T-zones oceněn jako nejinovativnější služba.

Media Album přináší dvě novinky a ještě celý měsíc bude zdarma

Služba Media Album umožňuje uživatelům uchovávat příchozí a odchozí MMS zprávy ve schránce na portálu t-zones. Až dosud byly zprávy do schránky vždy kopírovány automaticky při jejich přijetí na telefon či jejich odeslání. Nyní si každý uživatel s aktivovanou službou MMS může sám nastavit, zda chce tuto vlastnost využívat, či nikoliv, a to buď při registraci nového účtu, nebo kdykoliv později změnou nastavení v Media Albu.

Pro MMS zprávy vytvářené prostřednictvím editoru na Media Albu mohou zákazníci využít buď vlastní obrázky a melodie, nebo veřejně dostupnou galerii. V ní nyní uživatelé najdou řadu nových motivů a na další obrázky, video a melodie se mohou těšit i nadále, neboť budou do galerie doplňovány průběžně.

Službu mohou zdarma využívat všichni zákazníci T-Mobile až do konce listopadu tohoto roku.

Downloads: dva motivy za cenu jednoho

Pestrý výběr zvukových a grafických motivů, tzv. downloadů, který nabízí portál t-zones, je nyní pro zákazníky T-Mobile „dochucen“ listopadovým překvapením. Stačí si do 30. listopadu objednat motiv z kategorie Downloads (zvonění, logo, obrázkovou SMS, téma, profil, animovaný screensaver) nebo MMS Downloads (polyfonní zvonění nebo zvuk, tapetu, pohlednici, MMS animovaný screensaver, video) a druhý motiv z téže kategorie pak uživatel získá zdarma. Záleží přitom na každém uživateli, zda si motiv objedná pro svůj mobilní telefon, nebo jím překvapí své blízké.

Vybírat lze ze všech placených motivů v sekci Downloads a MMS Downloads (vyjma Java her a Screen Styles) a objednání je možné přes WAP a web na portálu t-zones nebo pomocí SMS. Nabídka se nevztahuje na motivy, které jsou standardně nabízeny ke stažení zdarma (např. logo T-Mobile a t-zones, T-Jingle ve zvoněních), a motivy charitativní povahy (logo Emil).

Služba T-Mobile Locator výrazné zlevnila

Snížené ceny za využívání služby Locator nabízí T-Mobile od prvního listopadového dne. Tarifní zákazníci tak nově zaplatí za jedno zjištění polohy mobilního telefonu prostřednictvím této služby 4 Kč bez DPH, při počtu tisíce a více lokalizací za měsíc zůstává sazba 2,90 Kč. Twistové zákazníky vyjde určení zeměpisné polohy prostřednictvím Locatoru oproti původní sazbě 14,80 Kč na pouhých 4,20 Kč včetně DPH.

Nová možnost odblokování mobilního telefonu

Od 1. listopadu nabízí T-Mobile svým zákazníkům novou službu – odblokování mobilního telefonu. V každém balení s nově zakoupeným nedotovaným či dotovaným telefonem s výjimkou Twist sad, který si zákazník pořídí počínaje tímto datem, najde kartičku s odblokovacím kódem k danému přístroji. S pomocí kódu a návodu, který je k dispozici na webových stránkách www.t-mobile.cz/odblokovani, si poté může každý sám svůj telefon odblokovat. Kartičku s kódem by si měl zákazník uschovat pro případ, že při servisním zásahu, kdy bude zákazníkovi přehráván software, dojde k opětovnému zablokování.

Cena pro t-zones

Multimediální portál t-zones si minulý týden odnesl mezinárodní ocenění, které ve francouzském Nice udělovala Series 60 Platform Community. Zvítězil v kategorii nejinovativnější služba a stal se tak nejúspěšnějším portálem, který nejlépe využívá bohaté barevné rozhraní a otevřené prostředí platformy Nokia Series 60. Majitelé přístrojů Nokia založených na platformě Series 60 se výrazně podílejí na rostoucím objemu dat stahovaných z portálu t-zones, a přispívají tak k rozvoji a stále většímu využívání produktů společnosti T-Mobile v oblasti mobilních dat, komentoval získané ocenění marketingový ředitel T-Mobile International Nikesh Arora. Portál t-zones v současné době využívá více než 3,5 milionu zákazníků v šesti zemích T-Mobile (vedle České republiky také v Německu, Nizozemsku, Rakousku, USA a ve Velké Británii).