Liška fandí českým domácnostem, rozdává hodnotné ceny

[Tisková zpráva] Českomoravská stavební spořitelna připravila nejen pro své klienty tipovací soutěž, ve které mohou účastníci vyhrát možnost vylepšení svého bydlení nákupem nového vybavení.

Soutěž probíhá od 23.5. do 30. 6. 2011 a zúčastnit se ji může každá fyzická osoba starší 18 let s doručovací adresou v České republice, mimo zaměstnanců ČMSS, smluvních partnerů a jejich příbuzných v přímé řadě.

Soutěžící nemusí udělat nic víc, než vyplnit formulář s kontaktními údaji na webových stránkách www.fandimesta­vebku.cz a co nejpřesněji odhadnout, jaká bude průměrná cílová částka smluv o stavebním spoření uzavřených s Liškou v červnu 2011. Soutěž nezavazuje účastníky k žádnému nákupu produktů nebo podepsání smlouvy s ČMSS.

Výhercem se stane soutěžící, který co nejpřesněji tipne odpověď na soutěžní otázku. V případě dvou správných odpovědí rozhoduje datum a čas doručení odpovědi, kdy vyhrává ta dříve vložená. Soutěžící s nejbližším typem vyhraje poukázku na nákup v obchodním domě IKEA v hodnotě 20 tisíc korun, druhý nejbližší tip je oceněn poukazem na nákup v IKEE v hodnotě 10 tisíc korun a třetí soutěžící s nejbližším tipem si odnese poukaz do IKEY na pět tisíc korun.

Veškeré informace, pravidla a podmínky neleznou zájemci o soutěž na stránkách www.fandimesta­vebku.cz a www.cmss.cz.