Letuška.cz – odbaví Vás z domova

Na portálu Letuska.cz byla dnes spuštěna nová služba pro cestující, která jim umožní zkrátit dobu strávenou na letišti před odletem. Jedná se o elektronické odbavení, tzv. Internet check-in. V případě, že klient rezervuje elektronickou letenku, má možnost využít tohoto online způsobu odbavení.

Jedná se o velmi jednoduchý a intuitivní proces, který je přístupný z jakéhokoli počítače připojeného na internet. Odbavení je dostupné nejdříve 24hodin před plánovaným odletem a nabízí mimo jiné také možnost výběru sedadla v letadle.

Po několika kliknutích myši je odbavení dokončeno a cestující má možnost vytištění palubní vstupenky (boarding passu). V případě, že cestující letí pouze s příručním zavazadlem, může na letišti s vytištěnou palubní vstupenkou zamířit přímo ke gate příslušného letu a ušetřit tak i několik hodin strávených na letišti.

Po automatickém vystavování letenky, je Internet check-in další online nástroj, který mohou využít klienti portálu Letuska.cz a to u všech leteckých společností, které elektronické odbavení umožňují.

Více informací na www.Letuska.cz