Leťte s Visou do Vancouveru

Asociace Visa Europe, dlouholetý celosvětový partner olympijských her, bude v únoru 2009 ve Vancouveru podporou i českého týmu olympioniků. Tato jedinečná sportovní událost se stala také hlavním tématem nejnovější reklamní kampaně, kterou asociace Visa Europe odstartovala koncem letošního října.

Uživatelé karet Visa mohou vyhrát cestu na zimní olympijské hry do Vancouveru a řadu dalších zajímavých cen

Reklamní kampaň pořádaná asociací Visa Europe ve spolupráci s 5 členskými bankami má za cíl zvýšit zájem a oblibu bezhotovostních plateb. Prostřednictvím kampaně asociace Visa Europe uživatele platebních karet v neposlední řadě informuje, že se mohou velmi rychle a jednoduše zúčastnit soutěže o hodnotné ceny, na prvním místě o výlet na zimní olympijské hry do Vancouveru. Mezi dalšími hodnotnými cenami se objeví například plazmové televizní obrazovky Panasonic či osobní počítače značky Acer. Aby se výherci na olympijské hry dostali, není třeba, aby si jako většina sportovců sáhli na dno svých fyzických sil. Jediné, co musí udělat, je platit kartou Visa.

Věříme, že možnost vyhrát cestu na tuto jedinečnou sportovní událost roku a stovky dalších zajímavých cen budou pro držitele našich karet dostatečnou motivací, aby karty Visa začali častěji používat i při běžných nákupech, uvádí Miloslav Kozler, regionální manažer a zástupce asociace Visa Europe pro Českou republiku a Slovensko. A zároveň doufáme, že ti zákazníci, kteří si platit kartou zatím příliš nezvykli, tento jednoduchý způsob platby vyzkoušejí. Platba kartou totiž není pouze pohodlnější a rychlejší, ale zároveň bezpečnější.

Nejnovější kampaň asociace Visa Europe nebude k vidění pouze v televizi a na internetu, bude probíhat také v rozhlasových stanicích a objeví se i v obchodních centrech, a to na 8 500 nákupních vozících supermarketů, jako Albert či Interspar. Kampaň je zároveň podpořena BTL materiály poskytovanými asociací Visa Europe a členskými bankami včetně reklamních prospektů, plakátů či vzkazů na obrazovkách bankomatů.

Soutěž asociace Visa Europe je otevřena všem zákazníkům, kteří prostřednictvím platební karty Visa provedou v období od 26. října do 13. prosince 2009 bezhotovostní transakci a zaregistrují ji na webových stránkách www.visa.cz nebo zasláním sms zprávy na číslo 900 11 06 a odpovědí na otázku „Kolik transakcí bude celkem během soutěžního období, tj. od 26. října do 13. prosince, na webových stránkách společnosti Visa zaregistrováno?“. Účastníci soutěží o 2 výlety na olympijské hry do Vancouveru pro dvě osoby, 10 plazmových TV obrazovek Panasonic či 30 osobních počítačů Acer. Denně pak bude patnáct soutěžících oceněno sportovními taškami Visa.