Letní nadílka Home Creditu: bonus 1 000 Kč za nákup na splátky

Brno 9. 6. 2008 – Tisícikorunu jako bonus získají všichni klienti, kteří s Home Creditem nakoupí v červnu a červenci na splátky a využijí k tomu speciální letní úvěr. Akce probíhá v široké síti obchodních partnerů po celé České republice.

Bonus ve výši 1 000 Kč k letnímu úvěru získají zákazníci Home Creditu za nákup jakéhokoliv zboží na splátky z nabídky partnerských obchodů. Akci, která potrvá do 31. 7., lze využít k nákupu spotřební elektroniky, domácích spotřebičů, ale i nábytku, sportovních potřeb a dalšího sortimentu.

„Spolu s přicházejícím létem každoročně zaznamenáváme rostoucí zájem o nákup fotoaparátů a kamer pro záznam zážitků z dovolených, z domácích spotřebičů si klienti mnohem častěji pořizují lednice a další chladicí techniku. Lze však očekávat také zvýšenou poptávku po klimatizačních jednotkách nebo zabezpečovacích systémech na ochranu domů a bytů,“ uvádí Vojtěch Ščevík, obchodní ředitel společnosti Home Credit a. s.

Letní úvěr lze sjednat ve standardní výši od 3 000 do 100 000 Kč, a to i s nulovou akontací. Délku splácení si klient volí od 9 do 60 měsíců, minimální výše splátky se tak pohybuje už od 84 korun. K uzavření úvěrové smlouvy standardně stačí dva doklady totožnosti.

Podmínkou pro výplatu bonusu je zejména to, aby klient řádně uhradil čtyři pravidelné splátky a neměl problémy s plněním svých závazků vůči Home Creditu ani v minulosti. Při splnění těchto podmínek klient obdrží nejpozději v listopadu 2008 poukázku na slevu 1 000 Kč. Tu může uplatnit během svých předvánočních nákupů, nejpozději však do konce ledna 2009, a to formou jednorázové slevy při nákupu v prodejně.