Letní hity internetového prodeje - bazény, grily a fotoaparáty

Červnovým hitem internetového obchodního centra KASA.cz se staly bazény, grily a fotoaparáty.

Faktem je, že český spotřebitel nakupuje na internetu stále častěji a tato činnost se stává zcela běžnou součástí každodenního života. S nastávající sezónou je to obzvlášť patrné. U nás, v KASA.cz, lidé v současnosti, tedy uprostřed léta, nejvíce kupují především bazény a lávové grily, říká ředitel obchodního centra, Martin Kasa. A následně dodává: Bazénů se prodaly stovky. Velký zájem byl zejména o modely od společnosti Marimex, které byly zakoupeny zákazníky především z oblasti Českých Budějovic, Liberce, Čáslavi, Řevnic a Prahy. Na Moravě nakupovaly tento sortiment zákazníci z regionu Brno a Ostrava. Zvýšený zájem jsme zaznamenali také o grily, upřednostňovány byly lávové grily značky Campingaz. Prodávaly se desítky týdně, nejvíce v regionu Prahy, Čáslavi, Jindřichova Hradce, Pardubic a Českých Budějovic. Mimo tyto dvě komodity se velmi dobře prodávaly také fotoaparáty a kamery, což jistě souvisí s blížící se dobou dovolených. Obecně jsou digitální fotoaparáty hitem posledních měsíců a vedou pomyslný žebříček nejprodávanějšího zboží KASA.cz, doplňuje Martin Kasa.

KASA.cz v současnosti nabízí svým zákazníkům možnost využít nákupu na splátky se čtyřměsíčním odkladem zahájení splácení. V klidu si tak můžete užít dovolenou s novým fotoaparátem či kamerou a platit až později.