Letiště Praha přináší další novinky v oblasti cenově výhodného parkování

V rámci zkvalitňování služeb veřejnosti bude od 13. října 2008 na Letišti Praha zprovozněna nová služba v oblasti parkování. Jedná se o zjednodušení přístupnosti Parkingu D. Nově může klient zaparkovat vozidlo v tomto krytém parkovacím domě bez předchozího objednání a platby předem.

Parking D je nyní zároveň vybaven automatickou hotovostní pokladnou. Týden parkování v Parkingu D cestujícího vyjde na 1 100 Kč, bezpečnost je zde zajištěna dohledem kamerového systému.

Areál Parkingu D je výhodné využívat, zejména pokud cestující plánuje odletět na týden a déle, uvádí výkonný ředitel pro Neletecký provoz Správy Letiště Praha Tomáš Prošek a dodává: Tento krytý parkovací dům je umístěn v dosahu obou terminálů. Pěšky to trvá do deseti minut, autobusem MHD je to k Terminálu 1 jednu stanici a k Terminálu 2 pak dvě zastávky. Možnost parkování je pro vozidla s maximální výškou 2,2 m.

Těmito novinkami samozřejmě zájem Letiště Praha o další zkvalitnění a zlepšování služeb nekončí. Podrobnější informace o cenách a dalších parkovacích službách získáte na webových stránkách www.prg.aero v sekci Doprava a parkování.