Legendy amerického obchodování na burze navštíví Prahu

Joe Ross a Andy Jordan - dva mimořádně známí a uznávaní burzovní obchodníci z USA a Karibiku přijíždějí do Prahy na pozvání prezidenta České národní asociace technické analýzy pana Ludvíka Turka. Všichni zájemci o burzovní obchodování tak budou mít příležitost vidět tyto legendy burzovních obchodů při práci. Na dvou unikátních celodenních seminářích budou pánové Ross a Jordan mimo jiné živě obchodovat na vlastní účet. Zároveň se budou snažit předat účastníkům semináře své další dlouholeté zkušenosti.

Semináře proběhnou v pátek a sobotu 3.a 4. listopadu od 9 do 20 hodin v Hotelu Krystal Praha, Praha 6 – Veleslavín. Páteční seminář se bude věnovat Daytradingu, tématem sobotního semináře budou Futures Spready. Ross a Jordan na prvním ze seminářů představí své nejlepší obchodní strategie v oblasti Daytradingu a naučí, jak obchodovat akcie, indexy, futures, komodity, forex a bondy. Na programu přednášek bude také money management, psychologie obchodování a analýza cenového vývoje. V této souvislosti je nutné zdůraznit, že právě Joe Ross dosahuje svými metodami s nízkým rizikem dlouhodobě konzistentních zisků a stal se zakladatelem nových standardů pro nízko-rizikové obchodování.

Na semináři věnovaném Futures Spreads Ross a Jordan ukáží své nejlepší a nejbezpečnější obchodní strategie. Účastníci semináře se zde mohou naučit, jak vydělávat na komoditách a na komoditních spreadech. Zcela neobvyklým bodem programu bude detailní ukázka procesu, jakým vzniká newsletter Traders Notebook. Ross a Jordan tento newsletter sestavují každou sobotu. Na semináři předvedou, jak vybírají obchody a trhy. Po napsání a vysvětlení tento Traders notebook rozešlou mezi své klienty

Semináře se dále zúčastní také Peter Kilman ze společnosti Genesis Financial Technologies a představí utajované strategie, které jsou používány na burze. Software společnosti Genesis patří mezi špičkové obchodní software a je používán věhlasnými profesionálními obchodníky (Larry Williams, Joe Ross a Andy Jordan, Ken Wood, John Person, Jake Bernstein, aj.).