LeasePlan dokončil nákup společnosti DCS Fleet

Společnost LeasePlan Corporation N.V. a její pobočka LeasePlan France S.A.S. (LPFR) ohlásily dokončení smlouvy se společností Mercedes-Benz Financial Services France S.A. o nákupu její pobočky Daimler Chrysler Fleet Management France S.A.S., která vystupuje pod značkou DCS Fleet. Své rozhodnutí o nákupu oznámila společnost LeasePlan Corporation 18. března 2008. Akvizice by měla posílit pozici LPFR jako jednoho z nejvýznamnějších hráčů na poli operativního leasingu ve Francii s počtem vozidel ve správě výrazně přesahujícím hranici 100 000.

Výhody pro stávající i potenciální zákazníky

Ředitel LPFR Bart Beckers je přesvědčen, že nákup rozšíří možnosti a výhody, které svým stávajícím i potenciálním zákazníkům LeasePlan a nyní i DCS Fleet přináší. „Tento krok byl přijat velice pozitivně jak mezi zákazníky LeasePlanu a DCS Fleet, tak i mezi jejich zaměstnanci. Věříme, že vzájemná spolupráce bude oboustranně výhodná a očekáváme hladkou integraci nové společnosti do skupiny LeasePlan“.

Další informace o společnosti LeasePlan: www.leaseplan.com.