LBBW Bank zahájila golfovou sezonu - odpalovala na golfovém turnaji v Beřovicích

[Tisková zpráva] První turnaj LBBW Bank CZ letošního roku pro významné klienty a obchodní partnery proběhl v golfovém resortu Beřovice. Kromě zdatných hráčů si pod vedením Kateřiny Mašínové vyzkoušeli golf i naprostí začátečníci.

Turnaj zahájil nový předseda představenstva LBBW Bank Gernot Daumann, který tak nejen popřál všem hráčům úspěchy při hře, ale zároveň se všem neformálně představil. Turnaje se zúčastnili také zbylí členové představenstva, Juraj ČerničkaHenrik Pregel, spolu s dalšími zástupci privátního a firemního bankovnictví. Zajímavý program byl věnován rovněž golfovým začátečníkům, pro které byla připravena výuka v golfové akademii pod vedením Kateřiny Mašínové, profesionální hráčky golfu a zároveň historicky první Miss Golf ČR.

První místo za muže v kategorii HCP 0–18 vybojoval Vladimír Rybář, v kategorii HCP 18.1–36 Tomáš Potměšil – zároveň absolutní vítěz, v kategorii HCP 37–54 Jaroslav Zika. Mezi ženami se v kategorii HCP 0–36 na prvním místě umístila Eva Chrenková, v HCP 37–54 Petra Šimková.