LBBW Bank se zapojila do projektu revolucnihypoteka.cz

[Tisková zpráva] LBBW Bank patří mezi banky, které se zapojily do projektu revolucnihypoteka.cz. Rozšiřuje tak své dosavadní obchodní příležitosti a možnosti distribuce svých produktů. Internetový portál www.revolucnihypoteka.cz nabízí srovnání nabídek konkurenčních bank poskytujících hypoteční úvěry.

Projekt RevolučníHypo­téka.cz vznikl v reakci na potřeby klientů, kteří hledají nejlepší řešení pro financování bydlení. Klient na portálu zadá své požadavky a hypoteční bankéři z jednotlivých partnerských bank zašlou nejlepší nabídku, kterou v daný okamžik dokáží pro klienta vytvořit. Nabídky přijdou nejpozději do 72 hodin od odeslání poptávky. V případě zájmu pak klient s vytištěnou nabídkou navštíví kontaktní pobočku vybrané banky.

„Při zvažování nabídky na partnerství v tomto projektu nás zaujala zejména další možnost jak oslovit potenciální klientelu. Věříme, že díky našim dlouhodobě výhodným podmínkám mezi konkurencí dobře obstojíme,“ okomentovala partnerství Dana Maršálková, ředitelka vývoje produktů LBBW Bank.

„V důsledku časové náročnosti výběru hypotečního úvěru u správné banky se lidé často rozhodují podle toho, která banka přijde s nabídkou jako první. Klienti se tak připravují o možné výhody plynoucí z možnosti srovnání více nabídek od většího množství bank. Věříme, že náš projekt klienty zaujme a bude výhodný jak pro klienty, tak i naše partnery,“ doplnila k portálu vedoucí projektu Gabriela Himmelsbergerová.