LBBW Bank rozšiřuje speciální nabídku s úrokovou sazbou již 3,99 % p.a.

[Tisková zpráva] LBBW Bank CZ rozšiřuje svou speciální nabídku na podporu hypoték na bydlení, která spočívá ve výhodné garantované úrokově sazbě, a to nyní nově i na hypoteční úvěry s fixací 5 let včetně refinancování stávajícího hypotečního úvěru.

Na základě interního výzkumu banky a s cílem co nejvíce uspokojit potřeby svých klientů, přistoupila banka k rozšíření své speciální nabídky na hypotéky na bydlení nově také pro fixaci na 5 let. Dosavadní speciální nabídka byla určená pro hypoteční úvěry s fixací maximálně 4 roky.

„Letní úspěšná kampaň ukázala, že existuje stále silná skupina klientů, kteří preferují pětiletou fixaci, proto jsme se rozhodli naši aktuální speciální nabídku nabídnout i těmto klientům. Věříme, že speciální nabídka s fixací 5 let bude stejně úspěšná jako ta letní,“ říká Martina Lambert, ředitelka marketingu a komunikace LBBW Bank.

Speciální úroková sazba 3,99 % p.a. je určena pro jakýkoliv typ hypotečního úvěru na bydlení do maximální výše 70 % hodnoty nemovitosti stanovené v odhadu (tzv. LTV) v minimální výši 1 milion korun s fixací na 4 nebo 5 let.  Pro hypotéky s LTV vyšším než 70 % je sazba stanovena na výhodných 4,29 % p.a. Podmínkou nabídky je zřízení Konta 5 za 50 a čistý příjem domácnosti minimálně 25 000 Kč.

Podrobnější informace o hypotečních úvěrech Vám získáte na tel. lince 800 700 800 nebo v kterékoliv pobočce LBBW Bank.