LBBW Bank rozšiřuje nabídku vkladových produktů o IQ podnikatelský spořicí účet s výpovědní lhůtou

[Tisková zpráva] LBBW Bank připravila pro své klienty další novinku – zhodnocení finančních prostředků podnikatelů pomocí IQ podnikatelského spořicího účtu s měsíční výpovědní lhůtou. Úroky jsou připisovány měsíčně, vedení účtu je zdarma.

LBBW Bank reaguje na požadavky svých klientů a připravila pro ně nový vkladový produkt – IQ podnikatelský spořicí účet s měsíční výpovědní lhůtou. Ten je určen všem podnikatelům a společnostem s ročním obratem do 300 mil. Kč. K jeho založení není třeba mít běžný účet v LBBW Bank. Na IQ podnikatelský spořicí účet může být kdykoliv vložena libovolná částka v hotovosti, převodem nebo trvalým příkazem z běžného účtu u LBBW Bank nebo jakékoliv jiné finanční instituce, a to zdarma. Účet je vedený v korunách nebo v eurech a úroková sazba nyní činí 0,65 % p.a. pro české koruny a 0,55 % p.a. pro vklady v eurech, což odpovídá současným podmínkám na trhu.

„IQ podnikatelský spořicí účet potvrzuje naši strategii rozšiřovat paletu produktů pro podnikatele a nabízet i jim inovativní produkty s výhodnými podmínkami,“ uvádí Dirk Reinecker, ředitel divize Market Management LBBW Bank.

Výhody IQ podnikatelského spořicího účtu:

•    zdarma vedení spořicího účtu

•    výhodná úroková sazba

•    úroky jsou připisovány měsíčně

•    domácí příchozí platby a hotovostní vklady v CZK zdarma*

•    přístup k účtu z kterékoliv pobočky LBBW Bank

•    není třeba mít běžný účet u LBBW Bank (není třeba měnit stávající banku)

•    zdarma internetové bankovnictví zahrnující informační služby

* Platí pro spořicí účet vedený v CZK

Minimální vklad na spořicí účet činí 1 000 Kč nebo 40 EUR, úročeny jsou pouze vklady do 5 000 000 Kč nebo 200 000 EUR. IQ podnikatelský spořicí účet si lze sjednat na kterékoliv pobočce LBBW Bank CZ.