LBBW Bank CZ na dostizích podpořila asociaci APLA

[Tisková zpráva] V rámci Dostihového dne LBBW Bank CZ, který se uskutečnil 25. dubna 2010, proběhl také charitativní bazar a tombola. Výtěžek byl věnován asociaci APLA, pomáhající lidem s autismem a jejich rodinám.

V rámci doprovodného programu dostihového dne byl uspořádán dobročinný bazar a bohatá tombola ve prospěch charitativního projektu APLA Praha, Střední Čechy, o.s. – asociace pomáhající dětem a mladistvým trpícím autismem. Hosté a partneři banky si mohli zakoupit výrobky zhotovené dětmi a mladými lidmi trpícími tímto onemocněním či dárky, které věnovali do bazaru a tomboly partneři Dostihového dne LBBW Bank CZ. Pro asociaci APLA se  podařilo získat 13 000 Kč.

LBBW Bank CZ je již více než tři roky finančním a generálním partnerem sdružení APLA. Asociace APLA pomáhá dětem a mladistvým s poruchami autistického spektra začlenit se mezi zdravé vrstevníky, účastnit se aktivit, které by bez pomoci asistenta nezvládli, a zaměřuje se i na sportovní a jiné volnočasové aktivity.