KREDITNÍ KARTU VISA CREDIT SUISSE SI JIŽ ZŘÍDILY TÉMĚŘ TŘI TISÍCE KLIENTŮ CREDIT SUISSE

Praha, 15. září 2004 – Od dubna letošního roku nabízí Credit Suisse svým klientům ve spolupráci s HVB Bank kreditní kartu VISA Credit Suisse. Od jejího uvedení na trh do konce srpna si kartu VISA Credit Suisse zřídily již téměř tři tisíce klientů Credit Suisse.

Kreditní kartu VISA Credit Suisse nabízíme těm našim klientům, kteří mají sjednané životní pojištění či penzijní připojištění nebo si ho sjednávají. Klienti o kreditní kartu projevili velký zájem – na celkovém tržním nárůstu počtu kreditních karet VISA jsme se podíleli velmi výraznou částí, Michal Knapp, produktový manažer Credit Suisse Life & Pensions. Jedním z důležitých faktorů, které podpořily zájem našich klientů o kreditní karty VISA Credit Suisse byly speciální výhody – první rok je vedení karty bezplatné, po bezúročném období činí úroková sazba pouze 1,58 % měsíčně a navíc z každé platby provedené kreditní kartou se klientovi vrátí 0,2 % na jeho kartový účet, dodal Michal Knapp.

Ke konci roku 2003 evidovalo Sdružení pro bankovní karty celkem 61 203 vydaných embosovaných kreditních karet VISA. Stav vydaných karet činil k 30. červnu letošního roku 66 566. Nárůst za prvních šest měsíců tak představoval 5363 nově vydaných embosovaných kreditních karet VISA. Pro srovnání – kartu VISA Credit Suisse si za pět měsíců na trhu zřídilo 2928 zákazníků.

Kreditní karta VISA CREDIT SUISSE je mezinárodní kreditní karta určená klientům, kteří mají sjednáno životní pojištění nebo penzijní připojištění u Credit Suisse Life & Pensions. Klienti mohou získat úvěrový rámec až 180 000 Kč. Za vydání karty neúčtuje HVB Bank žádný poplatek, první rok je bezplatné rovněž vedení karty.

Bezúročné období může u kreditní karty VISA CREDIT SUISSE dosahovat až 45 dní. Minimální splátka činí 10 % z celkové dlužné částky. Pokud klient nevyužije bezúročné období je čerpaná částka úročena 1,58 % měsíčně. Navíc, z každé platby provedené kreditní kartou VISA CREDIT SUISSE vrátí Credit Suisse Life & Pensions klientům 0,2 % zpět na jejich účet.

S kreditní kartou VISA CREDIT SUISSE klienti získají i kvalitní doplňkové služby. Patří mezi ně úvěrové rizikové pojištění Credit od Credit Suisse Life & Pensions, pojištění léčebných výloh a cestovní pojištění Travel a pojištění pro případ zneužití karty Safe. Úvěrové rizikové pojištění Credit zajistí klienty pro případ nepříjemných životních situací. Pojistné krytí zahrnuje úmrtí držitele karty a trvalou invaliditu následkem úrazu. Držitel karty se tedy nemusí obávat splácení svých závazků ani pokud nastanou tyto nepříjemné situace.

K vyřízení kreditní karty VISA CREDIT SUISSE klient potřebuje pouze smlouvu o životním pojištění nebo penzijním připojištění u Credit Suisse, občanský průkaz a originál potvrzení o příjmech. Klient má také možnost si sjednat prostřednictvím Call Centra na tel: 841 111 121 návštěvu finančního poradce, který klientovi pomůže s vyplněním žádosti o kartu.