Kreditní karta Visa získala ocenění nejlepší kreditní karta světa

Již po sedmé v řadě byla Visa vyhlášena nejlepší kreditní kartou světa. Toto prestižní ocenění získala při udělování World Travel Awards za nejlepší produkty a služby v oblasti cestovního ruchu a turistiky.

Vítěze ve vybraných kategoriích určilo celosvětové hlasování na internetu, kterého se zúčastnili jednotliví prodejci zájezdů i cestovní kanceláře. Nominované společnosti a organizace byly hodnoceny podle mnoha kritérii, jako například rozsah působnosti, kvalita poskytovaných služeb či praktický přínos pro spotřebitele.

Velmi nás těší, že přední společnosti z oblasti cestovního ruchu již po sedmé v řadě vyhlásili Visu nejlepší kreditní kartou světa, uvedl Tom Shepard, výkonný vicepresident, globální marketing a sponzoring, Visa International. S rozvojem cestovního ruchu roste i Visa. Naše karty lze použít v bezkonkurenční akceptační síti a nabízíme mnoho výhodných programů pro turistiku a cestování.

Hlasování na stránkách www.worldtravelawards.com probíhalo po celý rok 2004. Více než půl milionu cestovních agentů a přes 80 000 cestovních kanceláří využilo možnost dát svůj hlas těm, kdo jsou podle jejich mínění nejlepší na světě v jejich oboru.

Visa získala ocenění od odborníků v oblasti cestovního ruchu, protože již několik let nabízí globální partnerské programy, vynikající akceptační síť, bezpečné a pohodlné transakce a k tomu navíc nejlepší směnné kurzy při platbách v zahraničí, uvedl Graham Cooke, prezident World Travel Awards.

Slavnostní vyhlášení vítězů 11. ročníku World Travel Awards se uskutečnilo v sherbournském konferenčním středisku na Barbadosu. Do soutěže jsou nominovány lokální i globální organizace, které se svou činností podílejí na cestovním ruchu: od leteckých dopravců či plavebních společností, přes hotely, rekreační resorty a pláže, až po kreditní karty, půjčovny automobilů a rezervační služby pro ubytování.

Visa rovněž vytvořila interaktivní internetový portál www.VisaDestinations.com, na kterém se dočtete o exkluzivních slevách pro držitele karet Visa. Stránka obsahuje nabídky stovek partnerských obchodníků v atraktivních lokalitách po celém světě. Ve spolupráci s JNTO (Japonská národní turistická kancelář) lze například zakoupit výhodné letenky u společnosti Star Alliance do 49 destinací.

Více informací o World Travel Awards 2004 a úplný seznam vítězů najdete na www.WorldTravelAwards.com.