Králíci od Volksbank mění název a parametry

Od dubna Volksbank CZ mění název a parametry Běžného investičního účtu. Nový BĚŽNÝ SPOŘICÍ ÚČET nabízí zhodnocení vkladu až 3,33 % p.a. a nabízet jej budou jak kamenné pobočky, tak i prodejní místa Volksbank SHOP v Kauflandech. Jeho založení a vedení je – stejně jako dosud – bezplatné, zdarma je k účtu také internetbanking.

Abychom docílili větší srozumitelnosti a přehlednosti naší nabídky, rozhodli jsme změnit název produktu na Běžný spořicí účet. Z nového názvu je nyní zřejmé, že produkt slouží primárně ke krátkodobému zhodnocení vložených prostředků, odůvodňuje změnu Lucie Kropáčková, produktová manažerka Volksbank CZ.

Běžný spořicí účet si nově mohou založit i podnikatelé. Vedení účtu a internetového bankovnictví je bez poplatku, stejně jako vložení peněz na účet a příchozí platby (pozn. od 1. 5., kdy vstupuje v platnost nový Sazebník). Informace o zůstatku na Běžném spořicím účtu prostřednictvím SMS či e-mailu jsou rovněž zasílány klientovi zdarma.

Úročení BĚŽNÉHO SPOŘICÍHO ÚČTU:

• Finanční prostředky vždy k dispozici s úrokovou sazbou 2,53 % p. a.
  • Fixace vkladu na 6 měsíců s úrokovou sazbou 2,63 % p. a.
  • Fixace vkladu na 12 měsíců s úrokovou sazbou 3,03 % p. a.
  • Fixace vkladu na 24 měsíců s úrokovou sazbou 3,33 % p. a.

Výše úrokových sazeb je garantovaná do 30. června 2009. Minimální výše vkladu pro varianty účtu s fixovanou sazbou činí 30 000 Kč.

Po změně názvu a některých parametrů jsme se rozhodli Běžný spořicí účet přihlásit do soutěže Zlatá koruna o účet roku, doplňuje informace Lucie Kropáčková.

Více informací naleznete na www.volksbank.cz.