Kooperativa uspěla v hodnocení www stránek

V souladu s rostoucím významem internetu a jeho neustále se rozšiřujícími možnostmi připravila Kooperativa, druhá největší pojišťovna českého trhu, novou www prezentaci, s kterou uspěla v prestižní soutěži kulatého - pátého - ročníku WebTop100. V oblasti pojišťovnictví byly vyhlášeny webové stránky Kooperativy jako nejlepší a v absolutním pořadí se Kooperativa umístila na 6. místě.

Soutěž WebTop100 je nejprestižnější hodnocení webových stránek v ČR. Pod záštitou organizátorů Dobrý web, TUESDAY Business Network a ekonomického měsíčníku BIZ tradičně hodnotí kvalitu internetových prezentací firem z pohledu designu a grafiky, technického řešení, použitelnosti, marketingové hodnoty a obsahu prezentace, jehož letošním mottem byla „smysluplnost“, pořádá odborné konference a zjišťuje trendy, kterými se ubírá on-line marketing. Jeho hlavním cílem je, aby internetové prezentace přinášely tuzemským firmám užitek.