Konzultanti APOGEO se stali odbornými partnery Klubu úspěšných podnikatelů ČSOB

V květnu 2007 spustila ČSOB nový informační portál určený pro klienty ze segmentu malých a středních firem pod názvem Klub úspěšných podnikatelů. Cílem portálu je poskytnout podnikatelům kvalitní informační servis, s velkým důrazem na praktickou využitelnost nabízených informací.

Poradenská společnost APOGEO se stala hlavním odborným garantem klubu, včetně sekce Téma měsíce. Spolu s redaktory portálu se konzultanti APOGEO podílí na přípravě článků a případových studií. Každý měsíc tak mají návštěvníci možnost seznámit se s jedním tématem, které se bezprostředně týká jejich podnikání. „Podmínky pro podnikání, zvláště v oblasti daní a legislativy, se v České republice často mění. Pro firmy je důležité sledovat tyto změny a včas na ně reagovat. Věřím, že podnikatelé shledají naše doporučení přínosná a budou je moci uplatnit v praxi,“ říká Jitka Mikolášová, marketingová manažerka APOGEO.

Návštěvníci portálu mohou získat v rubrice Infoservis novinky z oblasti legislativy, financí a daní nebo IT, rubrika Trhy nabízí pohled na vývoj na finančních a kapitálových trzích včetně ekonomických analýz. Nechybí ani denní zpravodajství a pozvánky na odborné semináře.

Do budoucna plánuje ČSOB a APOGEO svoji spolupráci při poskytování poradenského servisu pro klienty banky ze segmentu malých a středních firem dále rozšiřovat. Partnerství bude zahrnovat také zabezpečení online poradny na serveru nebo spolupráci na seminářích Podnikatelské akademie. „Klub nabízí především užitečné a praktické informace pro podnikatele a firmy. V této souvislosti vidíme spolupráci s APOGEO jako velmi přínosnou, neboť se můžeme opřít o znalosti a cenné zkušenosti týmu konzultantů této společnosti,“ říká Jarmila Hla Shwe z ČSOB, která je manažerkou tohoto projektu.

Portál ČSOB Klub úspěšných podnikatelů si můžete prohlédnout zde: (http://www.csob.cz/bankcz/cz/sme/).