Konto Genius Gold zdarma pro ty, kteří mají v GE Money Bank své úspory

GE Money Bank odpouští měsíční poplatek 499 korun za vedení exkluzivního konta Genius Gold všem klientům, jejichž vklady u banky dosahují průměrného měsíčního zůstatku 1 milion korun. Lidé tak mohou ročně ušetřit téměř 6 tisíc korun bez ohledu na to, v jaké formě své vklady u GE Money Bank mají.

Lidé s průměrným vkladem milion korun mohou ušetřit téměř 6 tisíc korun ročně

Do požadovaného zůstatku se započítávají finanční prostředky uložené jak na běžných účtech, tak na depozitních produktech, tedy i na termínovaných vkladech nebo na spořicím účtu Genius Plus s nejvyšší úrokovou sazbu na trhu 3,6 procenta ročně. Konto Genius Gold zahrnuje řadu nadstandardních služeb včetně vedení exkluzivní platební karty MasterCard Gold, která co do rozsahu služeb a odměn, patří mezi nejlepší na trhu. Klienti tak mimo jiné získávají vysoké finanční odměny za platby kartou ve výši půl procenta z hodnoty nákupů a komplexní cestovní a úrazové pojištěni pro celou rodinu.

Nabídkou bezplatného vedení konta Genius Gold odměňujeme ty klienty, kteří nám důvěřují a své úspory u nás nechávají zhodnocovat. Pokud například vloží svých milion korun na spořicí účet Genius Plus s nejvyšší úrokovou sazbou na trhu 3,6 %, dosáhne jejich roční výnos více než 36 tisíc korun, řekl Ondřej Lokvenc, manažer běžných účtů a platebních karet GE Money Bank a dodává, Po započítání měsíční úspory 499 korun za vedení konta Genius Gold se tato částka bude pohybovat dokonce kolem 42 tisíc korun ročně, což je na trhu bezkonkurenční nabídka. K vysokým výnosům a úsporám klienti ještě navíc získávají Genius Gold, exkluzivní nástroj na správu svých financí.

Exkluzivní konto Genius Gold nabízí majitelům řadu nadstandardních služeb. Jednou z nich je nejvyšší úročení na běžném účtu se sazbou 2,5 % ročně. Majitelé konta mohou navíc využívat službu Odměna za platby kartou, v rámci které banka klientům připisuje půl procenta z hodnoty jejich nákupů platební kartou v obchodech nebo na internetu. Dále mohou využívat službu SMS servis, a získávat tak informace o pohybech a zůstatcích na účtu přímo na mobilní telefon. Klient tak má k dispozici exkluzivní služby, zajímavé produkty a vysoké úročení na jednom místě s neustálým přístupem a kontrolou. Nemusí nic dalšího řešit.

Genius Gold v rámci jednoho měsíčního paušálu nabízí řadu služeb v ceně, především pak:

• exkluzivní zlatou platební kartu MasterCard Gold
  • platební kartu Maestro nebo MasterCard
  • kartu určenou pro nákupy na internetu
  • všechny příchozí platby
  • všechny odchozí transakce zadané elektronicky
  • 1 vklad hotovosti měsíčně na pobočce banky
  • všechny výběry z bankomatů GE Money Bank
  • služby přímého bankovnictví – Internet Banka, Mobil Banka, Telefon Banka
  • 50 SMS zdarma v rámci SMS servisu
  • měsíční výpisy předávané poštou nebo elektronický e-Výpis
  • založení a vedení Flexikreditu – kontokorentního úvěru umožňujícího čerpat účet do mínusu
  • možnost úspory 0,25 % na úrocích z hypotečního úvěru
  • VIP telefonní linka
  • pomoc s převodem účtu

Součástí konta Genius Gold je také prestižní mezinárodní embosovaná platební karta MasterCard Gold, která slouží jak k platbě zboží a služeb, tak k výběru hotovosti. Rozsah služeb a odměn patří mezi nejlepší na trhu. Tato platební karta nabízí individuální nastavení denních limitů dle potřeb klienta s vysokou maximální hranicí. MasterCard Gold také umožňuje klientům využít službu Cash Back, tedy výběr hotovosti přímo u obchodníka. V ceně je navíc široká paleta nadstandardních doplňkových služeb:

• komplexní cestovní a úrazové pojištěni při pobytech v zahraničí, které se vztahuje i na rodinné příslušníky držitele karty a zavazadla
  • službu MasterCard Global Service
  • pojištěni právní ochrany D.A.S.
  • asistenční službu Žlutý anděl od ÚAMK pro motoristy
  • členskou kartu IAPA
  • program Priority Pass

K platební kartě MasterCard Gold si muže klient dokoupit ještě další doplňkové služby jako je pojištění zneužití karty a pojištění výdajů.