Komerční banka získala další ocenění

Komerční banka se umístila na druhém místě v celostátní anketě „Českých 100 nejlepších“, kterou letos již po osmé organizovala společnost Comenius. „Považuji to, že jsme se umístili na druhé pozici za ocenění vynikající práce všech zaměstnanců KB,” uvedl předseda představenstva a generální ředitel KB, Alexis Juan. „Chtěl bych poděkovat všem našim klientům a zástupcům obchodní a veřejné sféry za důvěru a uznání skutečnosti, že se pozice KB výrazně zlepšila a beru toto umístění jako velký závazek do budoucna,” doplnil A. Juan.

Cílem ankety „Českých 100 nejlepších“ bylo nalézt a zviditelnit české firmy, které dosahují vynikajících, mimořádných nebo pozoruhodných výsledků. Základním kritériem pro sestavení žebříčku byl součet nominací, které udělují respondenti z řad odborníků na základě osobních znalostí a zkušeností z posledních 12 měsíců.

Komerční banka získala v letošním roce i další ocenění. V rámci druhého ročníku soutěže Banka roku získala KB titul „Nejdůvěryhodnější banka roku“ a „Nejdynamičtější banka roku“

Markéta Dvořáčková
úsek Komunikace