Komerční banka nabízí novou kreditní kartu!

V Praze, 26.listopadu 2004 - Komerční banka rozšiřuje svou nabídku úvěrových produktů o kreditní kartu VISA Electron. Díky této kartě získá klient úvěr od 10.000 do 40.000 Kč, aniž by platil poplatek za vydání karty a banka si neúčtuje ani roční poplatek za vedení karty. Cena za vedení úvěrového účtu činí pouze 30 Kč měsíčně. Pro získání kreditní karty Visa Electron nemusí mít zájemce zřízen u KB ani běžný účet.

KB jako jedna z mála bank na českém trhu nabízí klientům možnost využít bezúročné období jak pro použití kreditní karty pro přímé platby u obchodníka, tak také pro výběr hotovosti z bankomatu. Toto bezúročné období trvá 45 dní. Majitel kreditní karty splácí měsíčně pouze 5 % z vyčerpané částky úvěru. Kreditní kartu VISA získá klient do 6 dnů od podání žádosti a na příslušné pobočce obdrží současně s kartou také PIN.

Tato karta je elektronická, je vybavena čipovou technologií EMV. Klient rovněž získává zdarma pojištění proti neschopnosti splácet úvěr. K jednomu úvěrovému účtu může klient získat 2 kreditní karty VISA.

Komerční banka současně se zavedením nové kreditní karty zlepšuje také podmínky pro provedení mimořádné splátky.

Marie Petrovová
Tisková mluvčí KB