Hlavní navigace

Komerční banka nabízí novou kreditní kartu!

V Praze, 26.listopadu 2004 - Komerční banka rozšiřuje svou nabídku úvěrových produktů o kreditní kartu VISA Electron. Díky této kartě získá klient úvěr od 10.000 do 40.000 Kč, aniž by platil poplatek za vydání karty a banka si neúčtuje ani roční poplatek za vedení karty. Cena za vedení úvěrového účtu činí pouze 30 Kč měsíčně. Pro získání kreditní karty Visa Electron nemusí mít zájemce zřízen u KB ani běžný účet.

KB jako jedna z mála bank na českém trhu nabízí klientům možnost využít bezúročné období jak pro použití kreditní karty pro přímé platby u obchodníka, tak také pro výběr hotovosti z bankomatu. Toto bezúročné období trvá 45 dní. Majitel kreditní karty splácí měsíčně pouze 5 % z vyčerpané částky úvěru. Kreditní kartu VISA získá klient do 6 dnů od podání žádosti a na příslušné pobočce obdrží současně s kartou také PIN.

Tato karta je elektronická, je vybavena čipovou technologií EMV. Klient rovněž získává zdarma pojištění proti neschopnosti splácet úvěr. K jednomu úvěrovému účtu může klient získat 2 kreditní karty VISA.

Komerční banka současně se zavedením nové kreditní karty zlepšuje také podmínky pro provedení mimořádné splátky.

Marie Petrovová
Tisková mluvčí KB

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).