Komerční banka nabízí Dynamic Card

Od pondělí 1. října 2001 nabízí Komerční banka ve spolupráci se společností Benzina platební kartu Dynamic Card, díky níž její držitelé získají slevu ve výši 2,2 % při nákupu pohoných hmot u čerpacích stanic Benzina.

K této mezinárodní elektronické platební kartě VISA Electron se pojí rovněž asistenční služby společnost ÚAMK, které zahrnují technickou pomoc, dopravní a mototuristické informace, slevy ve vybraných autopůjčovnách, ubytovacích zařízeních, apod.
Součástí karty je i pojistný program Dynamic, který zahrnuje pojištění léčebných výloh při cestě do zahraničí, lékařský převoz, apod.

Podmínkou pro vydání této karty je existence běžného účtu u Komerční banky a okamžitý zůstatek na účtu ve výši 1.500 korun. Vedení karty stojí 270 korun ročně. Kartou lze samozřejmě vybírat z bankomatů či platit v obchodech. K prvnímu tisíci vydaných platebních karet navíc Komerční banka poskytuje Grand Kartu Benzina v hodnotě 100 korun jako příspěvek na první nákup paliv.

Marie Růžičková
tisková mluvčí KB