KOH-I-NOOR Office je nová firma specializovaná na prodej kancelářských potřeb

KOH-I-NOOR Office s.r.o. zahajuje svou činnost právě v těchto dnech. Jedná se o dceřinnou společnost největšího středoevropského výrobce kancelářských, školních a výtvarných potřeb KOH-I-NOOR HARDTMUTH a.s.

KOH-I-NOOR Office je zaměřen na prodej kompletního kancelářského sortimentu pro oblast Prahy a Středních Čech. Oproti jiným prodejcům kancelářských potřeb je v nabídce i kompletní sortiment školních a výtvarných potřeb, vyráběných společností KOH-I-NOOR HARDTMUTH a.s. Včetně doplňkových produktů, jako jsou potraviny, nápoje či drogistické zboží tak nabízí celkem přes 4 000 různých produktů.

„Podle prvních objednávek je největší zájem o psací potřeby, konkrétně kuličkové tužky, mikrotužky, zvýrazňovače, korekční prostředky a lepidla,“ říká jednatel společnosti KOH-I-NOOR Office s.r.o. František Neužil. „Naše nabídka kancelářského zboží je zajímavá zejména kvůli tomu, že asi 40% veškerého sortimentu sami vyrábíme, tudíž dokážeme zákazníkům nabídnout velmi dobrou cenu,“ dodává Neužil.

Historie společnosti KOH-I-NOOR HARDTMUTH sahá až do roku 1790 a firma je tak jedním z nejstarších výrobců výtvarných, školních, hobby a kancelářských potřeb na světě. V současné době je vůbec největším výrobcem svého druhu ve střední a východní Evropě. Ochranná známka KOH-I-NOOR byla poprvé zaregistrována v roce 1894 a dnes je chráněna v 73 zemích světa. Společnost vyrábí a prodává více než 4 500 různých produktů určených pro školní, kancelářské, technické a umělecké využití.