Klienti Volksbank CZ sklízejí bonusy již na jaře

[Tisková zpráva] Od dubna do konce června 2011 Volksbank CZ svým stávajícím i novým klientům nabízí bonus až 10 000 korun. Tato nabídka platí při uložení nových finančních prostředků na dvouletý termínovaný vklad s úrokovou sazbou 2,73 % p. a. k Běžnému spořicímu účtu vedenému v českých korunách.

„Běžný spořicí účet je určen všem, kteří chtějí své volné finanční prostředky maximálně zúročit. Nabízí nadprůměrnou úrokovou sazbu, vedení účtu včetně internetového bankovnictví je zdarma,“ rekapituluje výhody produktu Petr Žibřid, ředitel marketingu a komunikace Volksbank CZ, a doplňuje: „Účet si mohou zájemci založit na všech obchodních místech Volksbank nebo pohodlně online přes internet.“

Kampaň vztahující se k dvouletému termínovanému vkladu k Běžnému spořicímu účtu s mottem „Pořádná jarní sazba. – Přijďte sklidit svůj bonus až 10 000 Kč!“ je podpořena inzercí v magazínech celostátních deníků a na internetových zpravodajských serverech.