Klienti VÍTKOVICE TOURS poletí na Jadran se SKY EUROPE

Ostrava, 12.února 2007 - Existenci nízko nákladových leteckých přepravců lze přirovnat ke štice ve stojatých vodách rybníka. Předvedli cestujícím, že doposud zavedené ceny letenek národních či nadnárodních leteckých přepravců nemusí být dogmatem a že existují způsoby jak lze výrazně ušetřit peníze cestujících.

Roční působení letecké společnosti SKY EUROPE na českém trhu dokázalo přesvědčit největšího českého touroperátora pro chorvatský Jadran cestovní kancelář VÍTKOVICE TOURS s.r.o. o tom, že na palubě letadel SKY EUROPE lze přepravovat na Jadran zákazníky za výhodnějších cenových podmínek než tomu bylo doposud a navíc při minimálně srovnatelné kvalitě poskytovaných služeb na palubě.

„Společnosti SKY EUROPE stačil rok na to, aby nás přesvědčila o tom, že to mezi Prahou a Splitem i Dubrovníkem umí opravdu nejlevněji. Uzavřením smlouvy mezi VÍTKOVICE TOURS s.r.o. a SKY EUROPE vidíme perspektivu do budoucnosti. Je to šance, jak za výborných podmínek převážet letadly na Jadran stále větší počet Čechů,“ řekl Libor Šugárek výkonný ředitel CK VÍTKOVICE TOURS s.r.o.