Klienti Stavební spořitelny České spořitelny narození v roce 2006 získají až 3 000 Kč

Stavební spořitelna České spořitelny (SSČS) vyhlašuje na celý rok 2006 speciální akci. Každému klientovi narozenému v roce 2006, kterému zákonný zástupce uzavře do 31. 12. 2006 smlouvu o stavebním spoření, připíše na účet finanční prémii. Její výše se odvíjí od cílové částky zvolené ve smlouvě a může činit až 3 000 Kč.

SSČS připíše prémii na účet klienta za předpokladu, že na účtu stavebního spoření bude uspořena částka ve výši 5 % z cílové částky, a to nejpozději do 12 měsíců od uzavření smlouvy. Výše prémie činí 100 % z úhrady za uzavření smlouvy, nejvýše 3 000 Kč. Prémii získají při splnění všech podmínek tito klienti na každou smlouvu o stavebním spoření, kterou jim zákonní zástupci uzavřou.

Současně s výhodou finanční prémie náleží klientovi i další výhoda – úhrada za správu a vedení účtu v roce 2006 zdarma, což znamená úsporu ve výši 285 Kč.

Uzavření smlouvy je spojeno i s dalšími výhodami – státní podporou až 3 000 Kč ročně, 2% úročením vkladů a osvobozením úroků z vkladů od daní.

Smlouvy o stavebním spoření pro klienty narozené v roce 2006 lze uzavřít v pobočkách České spořitelny, u jejích finančních partnerů a rovněž prostřednictvím Internetu na www.burinka.cz a Klientského centra České spořitelny. Bližší informace je možné získat také na bezplatné Informační lince 800 207 207.

Výše prémie a minimální výše povinného vkladu pro přiznání prémie
Skupina Datum narození Výše prémie z úhrady za uzavření smlouvy Max. výše prémie Min. vklad z cílové částky
Novorozenci 1.1.2006 – 31.12.2006 100% 3 000 Kč 5%

Modelový příklad výpočtu prémie:
Smlouva o stavebním spoření je uzavřena na cílovou částku 300 000 Kč.
Výše minimálního vkladu (uspořeného do 12 měsíců od uzavření smlouvy) činí 5 % z 300 000 Kč = 15 000 Kč.
Prémie, která bude v tomto případě přiznána ve výši 3000 Kč, je rovna výši úhrady za uzavření smlouvy.