Klienti Poštovní spořitelny mohou vybírat z bankomatů na Slovensku za 5 Kč

Klienti Poštovní spořitelny mají nyní ještě širší možnosti k výběru hotovosti z bankomatů za 5 Kč. Od počátku října totiž mohou za 5 Kč vybírat i z bankomatů ČSOB na Slovensku. Poštovní spořitelna tak využívá svého členství ve Skupině ČSOB působící na obou trzích bývalého Československa. Tuto výhodu klientům nemůže vedle ČSOB nabídnout žádná jiná banka v ČR.

Klienti Poštovní spořitelny mohou za 5 Kč vybírat z více než 550 bankomatů Poštovní spořitelny a ČSOB v ČR. Nově jim Poštovní spořitelna nabízí za 5 Kč výběry i z bankomatů ČSOB na Slovensku.

Poštovní spořitelna patří k největším vydavatelům platebních karet v ČR – vydali jsme jich bezmála milion. Proto chceme klientům umožnit co nejvýhodnější výběry z bankomatů. Našim klientům tak můžeme nabídnout výhody pramenící z toho, že Poštovní spořitelna je součástí Skupiny ČSOB, působící na obou trzích bývalého Československa. Tuto výhodu nemůže svým klientům kromě ČSOB nabídnout žádná jiná banka v ČR, prohlásil Libor Svoboda, výkonný manažer řízení produktů Poštovní spořitelny.

Na Slovensku mohou klienti Poštovní spořitelny využít sítě více než 110 bankomatů ČSOB, v nichž mohou vybírat za 5 Kč. V obou zemích je tedy klientům k dispozici síť více než 660 bankomatů Poštovní spořitelny a ČSOB.

Poštovní spořitelna tak pokračuje v rozšiřování možností, jak spravovat své finance. Vedle více než 550 bankomatů v ČR a 110 bankomatů v SR mohou klienti využívat pro správu svých peněz 3300 přepážek České pošty či kanálů elektronického bankovnictví.

Martin Orság
tiskový mluvčí Poštovní spořitelny