Klienti HVB Bank mohou využívat GSM Banking se společností T-Mobile

Nejširší nabídka služeb přes GSM Banking na trhu. Expresní platby během jednoho dne. Zdarma v rámci účtů Konto Komfort a Business Konto.

Praha, 6. srpna 2003 – Od 1.8.2003 nabízí HVB Bank službu GSM bankovnictví, vyvinutou ve spolupráci s T-Mobile CZ. Banka tak svým klientům poskytuje kompletní nabídku služeb přímého bankovnictví, zahrnující internetové (Online Banking), telefonické (Telebanking) a nejnověji GSM bankovnictví (GSM Banking). Díky této službě mají zákazníci sítě T-Mobile možnost ovládat svůj účet vedený u této banky jednoduše a bezpečně prostřednictvím menu mobilního telefonu.

Zároveň HVB Bank přichází s atraktivní nabídkou, která je určena držitelům účtu Konto Komfort – pro fyzické osoby a účtu Business Konto – pro podnikatele. Tito zákazníci mohou využívat výhod GSM Bankingu zdarma v rámci svého balíčku služeb.

Jako jediná banka na českém trhu nabízíme expresní platby přes GSM Banking s garancí připsání prostředků na účet u jiné banky ještě týž den, uvádí k funkčnosti nového kanálu přímého bankovnictví Dana Casimaty, která v HVB Bank řídí odbor Strategie, vývoje produktů a řízení.

T-Mobile GSM Banking umožňuje zákazníkům provádět aktivní operace s účtem včetně bankovních transakcí kdykoliv a kdekoliv pouze prostřednictvím mobilního telefonu. Klient tak může rychle a pohodlně získávat aktuální informace o stavu účtu, platbách, měnových kurzech a úrokových sazbách, zadávat jednorázové i trvalé příkazy k úhradě nebo například zakládat termínované vklady. Navíc přes GSM Banking s HVB Bank můžete zadávat např. SIPO, povolení k inkasu nebo provádět konverze v cizí měně.

Konto Komfort je balíček služeb určený pro fyzické osoby a nabízející svým majitelům mnoho výhod. V rámci Konta Komfort získá klient vedení osobního účtu v Kč, Telebanking, Online Banking, GSM Banking, platební kartu MC Standard Card, kreditní kartu VISA Classic Card, 2 výběry z bankomatu měsíčně, zřízení všech trvalých příkazů, inkas a SIPO a 10 jednorázových transakcí prostřednictvím kanálů přímého bankovnictví a další.

Účet Business Konto, balíček služeb určený pro podnikatele, nabízí svým klientům efektivní řízení jejich podnikatelských financí. nabízí: zřízení a vedení běžného účtu v Kč, zřízení kontokorentu, Online Banking nebo HomeCash, GSM Banking, mezinárodní platební kartu MC nebo VISA Classic Card, Business linku, měsíční výpis a další.

Službu přímého bankovnictví jsme začali nabízet v létě 1998 jako první český operátor. Naši zákazníci mají v současné době možnost využití přímého bankovnictví již se sedmi bankovními domy, což představuje nejširší nabídku na domácím trhu, říká Jiří Hájek, tiskový mluvčí společnosti T-Mobile.